• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tennier Industries inc.

Geen producten gevonden...

TENNIER INDUSTRIES, INC., WAARONDER DE TENniERINDUSTRIEËN. IS EEN TOONAANGEVENDE AMERIKAANSE MILITAIRE AANNEMER VOOR TECHNISCH GECONSTRUEERDE UNIFORME PRODUCTEN, UITRUSTING EN SLAAPSYSTEMEN.

Tennier-producten worden ingezet in alle bedrijfskritische omgevingen en worden gebruikt als fundamentele uitrusting voor het comfort en, in veel gevallen, de overlevingskansen van de moderne soldaat van vandaag. In de afgelopen 30 jaar is Tennier door de overheid consequent aangewezen als een "Best Value"-leverancier op basis van parameters als superieure kwaliteit, prijs, prestaties uit het verleden en de mogelijkheid om tijdig de vereiste Surge Quantity Requirements te produceren. Als gevolg van deze eigenschappen, in combinatie met de nauwe samenwerking van de onderneming met het leger, heeft Tennier de standaard gezet voor productinnovatie, kwaliteit en klantenservice in de sector.

Productkwaliteit en innovatie. Tennier is trots op zijn inzet voor kwaliteit, productinnovatie door voortdurende verbeteringen in ontwerp- en productiemethoden en het vermogen om te voldoen aan zeer specifieke militaire specificatie-eisen. Het bedrijf voert uitgebreide inspecties en kwaliteitscontroles uit tijdens de productieprocessen. Tennier voert 100% inspectie uit op alle kritieke vereisten van de geproduceerde levensondersteunende producten. Tennier was het eerste bedrijf in de textiel- en kledingbevoorradingssector van het ministerie van Defensie dat de ISO 9001:2000-certificering ontving.
Uitmuntende productie. Tennier's productieprocessen zijn zeer gewild bij andere fabrikanten, omdat de activiteiten van Tennier tot de meest geavanceerde en kostenefficiënte behoren. De unieke relaties van Tennier met zijn onderaannemers zorgen ervoor dat Tennier de flexibiliteit heeft om effectief en efficiënt in te spelen op pieken in de vraag van het leger, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
Superieure klantenservice. Tennier heeft in de loop der tijd een bijzonder sterk partnerschap opgebouwd met het Amerikaanse Ministerie van Defensie door het leger te helpen bij het verbeteren van de productkwaliteit en het verlagen van de kosten. Het bedrijf is in wezen geëvolueerd tot de enige leverancier van slaapzaksystemen voor het leger door sinds 1980 alle andere fabrikanten uit te voeren en te voldoen aan de eisen van elk belangrijk contract voor het modulaire slaapsysteem.