• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Work Sharp Sharpeners

Merken
Work Sharp Guided Field Sharpener / slijpsteen
€44,95 €35,95
+

Work Sharp is een lid van de Darex familie van merken. Darex maakt sinds 1973 slijpgereedschappen onder de merken Darex industriële bithoekenslijpers, professionele en doe-het-zelf bithoekenslijpers en Work Sharp messen en gereedschapslijpers.

Darex bestaat om de klanten die onze producten kopen en gebruiken te verbazen en te verrassen. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te creëren voor onze klanten.

Darex begon in 1973 in Beecher, Illinois. De D, A en R van DAREX zijn de initialen van drie generaties van de Bernard familie. Grootvader Arthur Bernard, die eerder de Bernard Welding Company oprichtte, droeg zijn energie en begeleiding bij aan David en zijn vader Richard.

In 1978 verhuisde Darex naar Ashland, Oregon, waar het nog steeds is gevestigd. In 2012 werd Matthew Bernard de vierde generatie familie eigenaar van het bedrijf.

In de kern richten ze zich op de ervaring die de klant heeft met hun producten en hun bedrijf. Vanaf de eerste kennismaking met hun merken tot en met de ondersteuning na aankoop, streven zij ernaar om hun te onderscheiden van de middelmatigheid. Naarmate ze de toekomst in gaan met nieuwe producten, nieuwe markten en nieuwe ideeën, zal dit de hoeksteen blijven van wat ze doen".