• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buck 106 Compadre Camp Axe Cerakote, outdoor bijl

€30.04 Korting
1 / 3
€159,99 €129,95
Wat is de beste bijl voor het kamperen? Een die taai, veerkrachtig en makkelijk te hanteren is. BUCK 106BRS1
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Buck 106 Compadre Camp Axe Cerakote, outdoor bijl

Wat is de beste bijl voor het kamperen? Een die taai, veerkrachtig en makkelijk te hanteren is. De Buck 106 Compadre Camp Axe is de perfecte bijl voor het kamperen.

De Compadre Camp Axe is ontworpen voor ruw gebruik in de buitenlucht en is naar voren toe verzwaard om het hakken te vergemakkelijken. De volledige tang 5160 verenstaal gaat door de gehele bijl, waardoor het een uitstekende schokdemping en sterkte heeft waarop u kunt vertrouwen. De snijkant blinkt uit bij het hakken, maar werkt ook goed voor gedetailleerd werk.

Buck gebruikt Cerakote® Cobalt coating die u extra duurzaamheid en corrosiebestendigheid geeft.

Het ergonomische handvat is voorzien van natuurlijk canvas Micarta® dat een superieure grip biedt, zelfs in natte omstandigheden.

De Buck 106 Compadre Camp Axe bevat een in de VS gemaakte zwarte, echt lederen omhulsel met een roestvrijstalen bevestigingsring, zodat u uw bijl aan uw zijde kunt houden of veilig in uw rugzak kunt opbergen.

De 106 Compadre Camp Axe is de perfecte bijl voor uw camping en algemene outdoor behoeften. Gesteund door Buck's Forever Warranty. Gemaakt in de USA.

Cerakote® Coating Cerakote™ is een Polymer-Ceramic Composite coating die kan worden aangebracht op metalen, kunststoffen, polymeren en hout. De unieke formulering die voor Cerakote™ keramische coating wordt gebruikt, verbetert een aantal fysieke prestatie-eigenschappen zoals slijtvastheid, corrosiebestendigheid, chemische weerstand, slagvastheid en hardheid. Cerakote™ keramische coatings maken gebruik van de modernste technologie om elke concurrerende coating te overtreffen, zowel in het laboratorium als in de echte wereld.

Micarta
Micarta staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid en is bijna ongevoelig voor weersinvloeden, oliën en oplosmiddelen, waardoor het bestand is tegen uitglijden in natte omstandigheden.

Full Tang
De tang is het niet-geslepen deel van het blad dat uitsteekt in het materiaal van het handvat. Deze bijl is voorzien van een volledige tangvorm die over de lengte van het handvat loopt, waardoor de bijl een doorlopende structuur heeft, wat resulteert in een sterk, betrouwbare bijl, perfect voor zware taken.

Gemaakt in de VS
Bij Buck zijn ze trots dat Buck 106 Compadre Camp Axe in de VS is gemaakt. De materialen en het vakmanschap die bij het maken van uw bijl komen kijken, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd en zijn vrij van gebreken.

Eeuwige garantie
Buck garandeert dat elk Buck-bijl vrij is van materiaal- en fabricagefouten voor de levensduur van de bijl, en zij zullen elk Buck-bijl dat defect is, naar keuze, repareren of vervangen door een nieuw bijl of een nieuwe bijl. Buck geeft geen garantie op defecten die door normale slijtage, misbruik of productaanpassingen ontstaan. Buck bijlen zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als hamers, beitels, koevoeten of schroevendraaiers.

  •  5160 Carbon
  •  Bijl
  •  Natural Canvas Micarta
  •  Leer
  •  Buck
  •  63.00
  •  8.00
  •  18.00
  •  32.40
  •  663.30

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen