• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Casstrom Safari - Olijf Groen - G10

€104,95
De Casström Safari is ontworpen als een compact jachtmes voor kleiner wild. Toch dit mesje uitstekend geschikt als vaststaand EDC-mes. De Safari is qua afmetingen en afwerking namelijk echt een heel erg mooi mesje.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Casstrom Safari - Olijf Groen - G10

De Casström Safari is ontworpen door Alan Wood. Deze Britse messenmaker heeft een reputatie waar je U tegen zegt. Hij is onder meer bekend door zijn samenwerkingen met Ray Mears. De fantastische prestaties en ergonomie zijn dus absoluut geen toeval: Wood weet wat ervoor nodig is om een goed mes te maken.

Het lemmet van de Casström Safari is gemaakt van Zweeds Sandvik 12C27-staal. Roestvast en goed na te slijpen. Heel erg praktisch. Opvallend is de dunne holslijping van het lemmet. De Casström Safari snijdt hierdoor fantastisch. De greep is, zoals je van Casström gewend bent, enorm comfortabel. Zelfs bij langdurig gebruik blijft hij fijn in de hand liggen. 

De greep van de Casström Safari is gemaakt van G10. Dat is een enorm sterk composietmateriaal. Opvallend en zeldzaam voor een productiemes is de tapered tang. Dit betekent dat Casström het deel van het mes dat tussen de greepdelen zit taps laat toelopen tot het eind van de greep. Dit ziet er enorm mooi uit en zorgt er tegelijk voor dat de balans perfect is.

De Casström Safari wordt geleverd met een degelijke lederen schede. Deze heeft een riemlus die plaats biedt aan riemen tot 5,7 cm breed.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen