• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DD Hammocks Tarp 3x3 Pro Olive Green

€65,95
De DD Tarp 3 x 3 PRO in de kleur Olive Green (olijfgroen) is een tarp die zeer veel mogelijkheden biedt.
DD Hammocks Tarp 3x3 Pro Olive Green

De DD Hammocks Tarp 3x3 Pro is gebaseerd op de populaire 3x3 tarp, en geboren uit innovatie en testen in het veld. De DD Hammocks Tarp 3x3 Pro biedt onbeperkte mogelijkheden en veelzijdigheid met een aantal nieuwe en geavanceerde functies zoals hieronder beschreven.

Naast de volledig waterdichte 3000mm PU-coating:

- 21 versterkte bevestigingspunten (2 meer dan de DD Hammocks Tarp 3x3) maken het mogelijk om de Tarp 3x3 Pro op talloze manieren op te zetten.

- 16 ogen geplaatst op elk buitenste bevestigingspunt om de DD Hammocks Tarp 3x3 Pro te kunnen gebruiken met palen of vastgepend op de grond.

- Scheerlijnen: hoek- en middelste zijlussen zijn voorzien van klittenband om de scheerlijnen bij het inpakken op te vouwen en op te bergen - (handig om de scheerlijnen tussen gebruik door knoopvrij te houden, terwijl ze nog steeds verbonden zijn met het zeil om snel weer op te kunnen hangen).

- Drukknopen: geplaatst aan twee zijden van het zeil kunt u meerdere zeilen aan elkaar bevestigen (tot maximaal 4 zeilen in een grote vierkante vorm van 6m x 6m). Laat ook geavanceerde tarp configuraties toe voor zowel hangmatten als grondslapers: sluit bijvoorbeeld één uiteinde bij gebruik in de diamantformatie met een hangmat.

Zeer veelzijdig
Van het gebruik van de extra bevestigingspunten en oogjes voor het vastbinden van het zeil om uw shelter te verbeteren, tot het gebruik van de drukknopen om uw shelter bij harde wind af te sluiten, of het aan elkaar bevestigen van meer dan één 3x3 Pro, dit is echt een multifunctionele tarp. Zelfs bij het inpakken en opstellen bespaart de zeer handige touwbevestigingspunten tijd en moeite - de tarp Hammocks 3x3 Pro is overal op bedacht!

Specificaties:

  • Afmetingen: 3x3 meter
  • Pakmaat: 24 x 14 x 4 centimeter
  • Gewicht: 875 gram (exclusief haringen en scheerlijnen)
  • Kleur: Olijfgroen
  • Materiaal: 190T polyester met PU coating en getapete naden
  • Waterdichtheid: 3000 millimeter waterkolom
  • Aantal bevestigingspunten: 21
  • Wordt geleverd inclusief 8 haringen, 4 scheerlijnen en een opbergzak

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen