• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Defcon 5 Long Range 100L rugzak Olijf Groen

€258,00
Zeer geavanceerde backpack gemaakt van 900D nylon, hij heeft een inhoud van 100L totaal. De twee 7L pockets aan de buitenzijde zijn verwijderbaar en verwisselbaar. Ideaal voor meerdaagse trips.
Defcon 5 Long Range 100L rugzak Olijf Groen

Deze ruime, comfortabele en duurzame rugzak is zeer geschikt voor meerdaagse hiking- en bushcrafttrips, met name vanwege de grotere inhoud en het hoge draagcomfort. Het langgerekte model sluit goed aan op je rug en blijft stabiel bij actief gebruik, zo kun je gemakkelijk blijven lopen op ruig terrein!

Het hoofdcompartiment is onderverdeeld in een groter bovencompartiment en een kleiner ondercompartiment, beide zijn via aparte ingangen toegankelijk. Hierin kun je efficient je onderkomen scheiden van je kleding en voedsel, ideaal! De sidepockets van beide 7L zijn erg handig om kleinere items in onder te verdelen welke je snel wilt kunnen pakken, denk hierbij aan bijvoorbeeld je hoofdlamp, klapzaag of wat tussendoortjes. De sidepockets zijn verwijderbaar. 

Het comfortabele draagsysteem is erg gemakkelijk verstelbaar, zo kun je heup- en schouderbanden aanpassen naar de contouren van jouw rug! Het verwijderbare rugschild kan gebruikt worden als spalk, ideaal in noodsituaties!

De rugzak is waterafstotend en hierdoor bestand tegen lichte regenbuien. Het hoofdcompartiment biedt ruimte om een hydrationbladder toe te voegen, zo kun je altijd voldoende water meedragen in wildernissituaties. 

De gehele rugzak is bedekt met MOLLE attachment, hieraan kun je naar eigen inzicht verschillende sidepockets, tasjes en pouches bevestigen om de indeling nog meer af te stemmen op jouw wensen. 

Backpack      30 x 75 x 35 cm
Pouch            25 x 25 x 15 cm

Gewicht: 4.00 Kg

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen