• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lesovik OTUL hangmat underquilt

€154,50
De Lesovik OTUL is een lichtgewicht onderdeken welke beschermt tegen wind, kou en vocht, zodat je zelfs in de herfst en winter warm in een hangmat kunt slapen.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Lesovik OTUL hangmat underquilt

ls je gaat slapen in een hangmat, wordt een traditionele slaapzak aan de onderzijde sterk gecomprimeerd. Dit beïnvloed de mate van isolatie vanaf de bodem en zijkanten. Dit is vooral vervelend in de herfst en winter. Dit zijn de maanden waar zelfs slaapmatten van goede kwaliteit geen volledige bescherming tegen de kou kunnen garanderen, vooral omdat ze vaak te smal zijn. Onze OTUL onderdeken creëert in deze maanden juist een zeer effectieve laag stilstaande lucht rond de hangmat, Het “interieur van de hangmat” wordt hierdoor aangenaam en comfortabel door jouw eigen lichaam verwarmd. Met deze onderdeken is een slaapmat dus eigenlijk overbodig geworden!

OTUL is de lichtste in de handel verkrijgbare full-size synthetische onderdeken in zijn temperatuurklasse. De onderdeken heeft een rechthoekige vorm met afmetingen van 200 × 140 cm. De onderdeken weegt maar 820 gram en biedt comfort tot ongeveer -5° C (Door BackpackingLight.nl persoonlijk in het veld getest en afhankelijk van gebruikte slaapzak/quilt en nachtkleding)

De uitstekend isolerende vulling van – CLIMASHIELD Apex 4.0 zorgt voor de meest effectieve synthetische isolatie ter wereld. Lichtgewicht, veerkrachtig, duurzaam en vooral hydrofoob – het absorbeert geen water waardoor het zijn isolatie in vochtig weer ook grotendeels behoud!

Deze underquilt is multifunctioneel inzetbaar en gemakkelijk te gebruiken. Zowel het ophangsysteem als het afstellen is zeer eenvoudig. De onderdeken past op elke hangmat. Installatie en afstelling van de onderdeken duurt letterlijk anderhalve minuut!

Aan het hoofd en voeteneind is de onderdeken voorzien van elastieken trekkoorden om zo de “stromende” koude lucht tegen te gaan. Door het aantrekken van deze koorden sluit de onderdeken perfect aan op de hangmat en vormt zo de zogenaamde footbox en shoulderbox. (deze delen van het lichaam die het snelst cold spots krijgen worden hierdoor beschermd tegen afkoelen. Het ontwerp van de onderdeken garandeert een constante, maximale “loft” van de isolatie.

Specificaties:

  • Universele, drie tot vier seizoenen onderdeken
  • Gewicht: 820 gram
  • Beschermt tegen vorst en wind
  • Synthetische CLIMASHIELD Apex 4.0 hydrofobe isolatie
  • Temperatuurbereik tot ongeveer -5° C
  • Eenvoudige ophang en afstel mogelijkheden
  • Inclusief opberg/propzak

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen