• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Olight HS2 Rechargeable Hoofdlamp

1 / 6
€74,95 €67,49
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Olight HS2 Rechargeable Hoofdlamp

De Olight HS2 oplaadbare hoofdlamp

De efficiënte Cree LED's geven de Olight HS2 een gecombineerde, gerichte of breedstralende lichtbundel van 50 tot 400 lumen.
Daarmee bepaal je helemaal zelf hoeveel licht en in wat voor lichtbundel je de lamp wilt laten schijnen. Zo is de breedstralende lichtbundel prettig voor wandelaars, terwijl je met de gerichte lichtbundel focus aan kan brengen.

De makkelijk werkende bediening kan links of rechts op de slaap geplaatst worden. Bij het inschakelen heeft de HS2 een fade in functie; hij bouwt de lichtsterkte langzaam op en in 2 seconden gaat hij automatisch naar de maximale output. Dit maakt gewenning voor de ogen een stuk rustiger.

Verder kan de Olight HS2 geheel van de hoofdband worden losgekoppeld en bijvoorbeeld op een rugzak, helm, fiets of jas worden bevestigd.

Met de bijgesloten oplaadkabel kan hij eventueel rechtstreeks op een powerbank worden aangesloten. De vier kleine LED's op de accu geven aan hoe vol de accu is en onder de 10% geeft de Olight HS2 zelfs een piepsignaal dat de batterij bijna leeg is.

Standen:
1. 400 Lumen; 2h12min brandtijd
2. 200 Lumen; 4h30min brandtijd
3. 100 Lumen; 9 uur brandtijd
4. 50 Lumen; 18 uur brandtijd
Lichtbereik: 85 meter

LET OP: bij aanschaf van een nieuwe lamp moeten de stekkerdelen bij de schakelaar goed in elkaar geklikt worden voordat de lamp werkt. Dit is een waterproof contrastekker en het vereist enige kracht deze goed te sluiten.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen