• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SENTZ® INSECT SCHILD/ INSECT SPRAY

€7 Korting
1 / 2
€14,95 €7,95
Sentz® anti teken- en muggenspray
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
SENTZ® INSECT SCHILD/ INSECT SPRAY

Anti teken- en muggenspray op basis van de werkzame stof IR3535.

Gezien de stijgende problematiek omtrent de ziekte van Lyme, maar ook het risico in het algemeen om na een tekenbeet een infectie over te houden, is Sentz® actief op zoek gegaan naar een nieuw en beter middel tegen deze beestjes.

Vandaag de dag is er een aantal middelen op de markt, maar deze zijn vaak niet efficiënt genoeg, te giftig of niet geschikt voor kinderen. Na lang onderzoek is men tot de vaststelling gekomen dat onze formule, aan de hand van het actieve bestanddeel IR3535, optimale bescherming biedt tegen muggen en teken voor de duur van +/- 8 uur. Uit onderzoek blijkt dat IR3535 ook bescherming biedt tegen ander kruipend en vliegend ongedierte, maar de Sentz® Tick-Off is extreem efficiënt tegen muggen en teken.

Doordat Sentz® Tick-Off maar de helft van de actieve substantie gebruikt in verhouding tot andere producten op de markt, kan gesteld worden dat Sentz® Tick-Off, gezien een nagenoeg identiek resultaat qua bescherming, het beste en veiligste middel op de markt is. Bovendien is Sentz® Tick-Off niet schadelijk voor het milieu en mag het gebruikt worden bij kinderen onder de 3 jaar.

Productinformatie:
Werkzame stof: 20% Ethyl-N-acetyl-N-butyl-beta-alaninaat
Toelatingsnummer NL-0018472-000
Houdbaarheidsdatum: 18 maanden
Product kan gebruikt worden voor kinderen ouder dan 1 jaar. Een volwassene dient het product bij kinderen onder 10 jaar aan te brengen.
Ontvlambare vloeistof en damp.
Inhoud: 100 Ml

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen