• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Olight Perun Mini Kit Hoofdlamp

€74,95
De Olight Perun Mini is een compacte oplaadbare multifunctionele hoofdlamp/zaklamp. De meegeleverde rubber patch/houder kan op een cap, een vest, op kleding of op de bijgeleverde hoofdband worden bevestigd
Olight Perun Mini Kit Hoofdlamp

De Olight Perun Mini is een compacte oplaadbare multifunctionele hoofdlamp/zaklamp. De Olight Perun Minilamp schijnt onder een hoek van 90 graden waardoor deze heel handig als hoofdlamp of werklamp gebruikt kan worden.

De meegeleverde rubber patch/houder kan op een cap, een vest, op kleding of op de bijgeleverde hoofdband worden bevestigd d.m.v. klittenband aan de achterzijde.

  • De uiterst efficiënte LED geeft max 1000 lumen in de hoogste stand waarna deze na 1 minuut op een lager energieniveau (250 lumen) zal gaan branden om energie te sparen.
  • Op de tweede lichtstand van 65 lumen brandt hij zo'n 6 uur
  • Op de 15 lumen stand 25 uur.
  • Op de moonlight stand van 2 lumen 4.5 dag.

De speciale TIR lens is zo geoptimaliseerd dat hij een mooi gelijkmatig verdeeld licht afgeeft tot een afstand van max 100 meter. Tevens heeft De Olight Perun Mini een SOS en lockout functie.

De Olight Perun Mini kit is een waterdichte aluminium lamp en voorzien van een multifunctionele clip, die gemonteerd kan worden op een uiterst comfortabele patch met kantelmechanisme. Ook ideaal voor trailrunners en hardlopers.

Naast hoofdlamp heeft De Olight Perun Mini kit nog meer mogelijkheden, je haalt hem simpel uit de houder en bevestigt de meegeleverde clip aan de lamp. Nu is hij voor heel veel andere doelen te gebruiken, fietslampje, zaklampje of bij het klussen of op tafel.

De onderzijde is magnetisch zodat hij ook op een metalen oppervlak geklikt kan worden.

De Olight Perun Mini kit wordt geleverd met een Lithium RCR123 accu, magnetische laadkabel met USB aansluiting, een hoofdband, een lanyard en een pocketclip.

Lengte totaal(cm) : 6
Gewicht (gram) : 52

Specificaties
Materiaal: Aluminium/rubber
Lengte: 6 cm
Breedte: N.V.T.
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Zwart/blauw
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen