• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vuur

Vuur

Wil jij een vuurslag of vuursteen kopen om mee te nemen tijdens je bushcraft avonturen? Wij hebben een groot aanbod aan vuurslag en vuursteen sets die je kunt kopen in onze webshop. Vuur maken is de eerste skill waar je aan denkt als iemand het over survival heeft. Het is de belangrijkste vaardigheid om te beheersen als je in de natuur op jezelf bent aangewezen. Vuur betekent warmte, veiligheid, het bereiden van voedsel en koken van water. Je kunt hierbij natuurlijk spullen gebruiken die je buiten vindt, maar een stuk sneller gaat het met onze handige tools. Je kunt het een vuursteen of vuurslag snel en makkelijk kopen in de webshop.

Een vuurslag of firesteel kopen is essentieel voor je survivaltocht

Vuur maken is essentieel op vrijwel iedere survivaltocht. Daarnaast is het gewoon gezellig om een lekker knisperend vuurtje te hebben waar je met zijn allen omheen kunt zitten. Door een vuurslag of firesteel te kopen gaat het maken van een vuurtje je makkelijker af. Als je moeiteloos en in een handomdraai vuur wilt kunnen maken, gebruik dan een van onze vele firestarters. Items als een firesteel, tinder stick, stormaansteker of stormlucifers mogen eigenlijk in geen enkele survival kit ontbreken. Je kunt kiezen uit verschillende topmerken, waaronder Kupilka, Hultafors, Light My Fire en Smith's.

Koop al je survivalproducten in onze webshop

Als je eenmaal vuur met een firesteel hebt gemaakt voor je voedselbereiding, is het belangrijkste werk gedaan. Maar je bent er dan nog niet. Naast een pot of pan om je voedsel of water in te doen heb je meestal een brander nodig om alles goed te kunnen bereiden. Gebruik een vuurschaal, met of zonder pootjes, waarmee je zelfs zonder kookgerei eten kunt klaarmaken, gewoon door alles op of in de schaal te leggen. Kies ook een goed survival mes uit om dingen mee te snijden. Bekijk al onze producten voor eten, drinken en koken om je survivalpakket compleet te maken. Voor al je vragen neem je contact op via +31621912687  of stuur een e-mail naar [email protected].