• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eten, drinken en koken

Eten, drinken en koken

Eten, drinken en koken

Goed eten en vooral drinken op je survival, bushcraft of outdoor avontuur is het belangrijkste wat er is. Drinken is de allereerste levensbehoefte dus het is noodzakelijk dat je overal zuiver water hebt of kunt maken. Met ons assortiment bekers, flessen en filters voor waterzuivering heb je al het benodigde materiaal voor een goede watervoorraad. Maar ook eten is essentieel natuurlijk. Hiermee blijf je op kracht en kun je er weer tegenaan. Daarom vind je bij ons alle potten pannen en borden die je nodig hebt. 

Drinken en zuiveren

Zonder water kun je slechts een paar dagen overleven, dus zorg ervoor dat je regelmatig en voldoende drinkt. Draag water bij je in flessen of zakken in je trekking rugzak, en maak het zuiver met behulp van een van onze purifiers. 

Outdoor eten en koken

Om je energie op peil te houden dien je op tijd en gevarieerd te eten. Als serieuze backpacker of bushcrafter bereid je dit natuurlijk zelf. Met behulp van een vuurtje, een brander of vuurschaal, en de juiste pot of pan ben je klaar om je eigen maaltijd te maken. Je koopt het allemaal in onze webshop.