• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Survival waterfilter

Merken
GRAYL Geopress Outdoor Waterfilter Diverse Kleuren
€119,95 €89,95
+
GRAYL Ultrapress Waterfilter Purifier
€99,95 €79,95
+
Grayl UltraPress Purifier Titanium Fles met Waterfilter - 500ml
€249,95 €229,95
+
Origin Outdoors Water Filter
€29,95
+
Lifesaver Wayfarer - Outdoor Waterfilter
€119,95 €108,95
+
Grayl reserve filter voor Ultrapress en Ultralight One-way-valve
€34,95
+
Grayl Geopress reserve filter
€34,95
+
Lifesaver Jerrycan 20K ltr Zwart
€379,95 €368,95
+
Icon LifeSaver Cube 5 liter Waterfilter jerrycan
€149,95 €139,95
+
Lifesaver Jerrycan 20.000 liter Light Blue Speciale editie Outdoor Waterfilter OP = OP
€379,00 €299,00
+
Lifesaver Fam. Emergency Prep. Pack Blue
€579,00 €449,00
+
Lifesaver Jerrycan carbon discs set van 5
€40,00
+
LifeSaver vervangingsfilter voor Wayfarer waterfilter
€62,95
+
LifeSaver actieve koolschijven voor Lifesaver Wayfarer
€23,95
+
Lifesaver Jerrycan 20K ltr Olive Green Limited edition
€419,00 €329,95
+
Lifesaver Jerrycan 20K SEALED vervangingsfilter
€164,95 €144,95
+
Lifesaver Jerrycan 10k Gesealde vervangingsfilter
€144,95 €119,95
+

Door een survival waterfilter te kopen ben je altijd verzekerd van schoon en veilig drinkwater. Vooral wanneer je vaak in de buitenlucht te vinden bent is zo'n waterfilter ideaal.

Outdoor Waterfilter

Wij weten dat er ontzettend veel waterfilters te koop zijn waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen de beste waterfilters te verkopen. De waterfilters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Wat is een survival waterfilter?

Een survival waterfilter zorgt ervoor dat je tijdens je survival veilig water kunt drinken.
Op zoek naar veilig drinkwater tijdens je outdoor avonturen? Overweeg dan zeker om een survival waterfilter te kopen. Deze waterfilters zijn compact en lichtgewicht, en kunnen ingebouwd zijn in een drinkfles of voorzien zijn van een bijgeleverde waterzak. Met een goede waterfilter kan je water filteren en zuiveren zodat het drinkbaar wordt, zelfs als je het uit een vervuilde waterbron moet halen.

Waarom een survival waterfilter? 

Een outdoor waterfilter zorgt ervoor dat je ontzettend veel geld bespaart. Je hoeft namelijk nooit meer flessen water voor eenmalig gebruik te kopen. De survival waterfilter ontlucht de lucht tijdens het zuiveren, beschermt tegen kruisbesmetting, vuil en vervuiling. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een eenhandige hydratatie door een snelstromende drankuitloop. De survival waterfilter zuivert en filtert verontreinigd water in 8 seconden! Dit is maar liefst 5 liter per minuut. Zoals we al zeiden, we bieden alleen de beste waterfilters aan. 

Hoe gebruik je een outdoor waterfilter?

Een survival waterfilter is een essentieel hulpmiddel om veilig drinkwater te verkrijgen wanneer je gaat survivallen. Het filteren van water is een eenvoudige maar belangrijke stap om ervoor te zorgen dat het water veilig is om te drinken en je gezond te houden tijdens je avontuur.

Om een waterfilter survival te gebruiken, moet je eerst water verzamelen uit een bron zoals een rivier, beek of meer. Het is belangrijk om water te verzamelen dat zo helder mogelijk is, omdat troebel water het filter sneller kan verstoppen.

Vervolgens volg je de instructies van je waterfilter. Meestal omvat dit het bevestigen van de filter aan een fles of waterzak, en vervolgens het vullen van de fles of waterzak met het verzamelde water. Door het water door het filter te laten lopen, worden bacteriën, virussen en andere verontreinigingen verwijderd en krijg je schoon drinkwater.

Veilig drinkwater

Een waterfilter survival kan een life-saver zijn in noodsituaties, maar het is ook belangrijk om het filter regelmatig te onderhouden en schoon te maken om de effectiviteit ervan te behouden. Raadpleeg de handleiding van je waterfilter survival voor specifieke instructies over onderhoud en reiniging.

Waarom je water filteren?

Water is een essentieel element in ons dagelijks leven, en het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het water dat we drinken veilig is voor ons lichaam. Ongefilterd water kan verontreinigingen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals bacteriën, virussen en zware metalen. Het is daarom belangrijk om het water dat we drinken te filteren om de waterkwaliteit te verbeteren en drinkbaar water te verkrijgen.

Schoon drinkwater met een outdoor waterfilter

Gefilterd water is water dat is gezuiverd om alle verontreinigingen te verwijderen, zodat het veilig is om te drinken. Er zijn verschillende methoden om water te zuiveren, zoals koken, destilleren, en filtratie. Waterfiltratie is een populaire methode omdat het eenvoudig te gebruiken is en effectief is in het verwijderen van de meeste verontreinigingen.

Hoeveel water drinken?

De hoeveelheid water die we dagelijks drinken is afhankelijk van verschillende factoren, zoals onze leeftijd, lichaamsgewicht, en activiteitenniveau. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens 2 liter water per dag te drinken om ons lichaam gehydrateerd te houden en onze gezondheid te ondersteunen. Tijdens je survival is het belangrijk om genoeg te blijven drinken. Je hebt daar niet altijd kraanwater beschikbaar. Dus daarom is het aanschaffen van een outdoor waterfilter cruciaal.

Het filteren van water is dus van groot belang voor het verkrijgen van veilig en drinkbaar water. Of je nu op reis bent, gaat kamperen of gewoon thuis bent, een waterfilter kan een grote bijdrage leveren aan de gezondheid van je lichaam en het verbeteren van de waterkwaliteit die je dagelijks consumeert.

Voordelen waterfilter survival

Als buitenmens weet je als geen ander hoe belangrijk het is om altijd goed voorbereid op pad te gaan. Of je nu gaat kamperen, wandelen of survivallen, één van de belangrijkste benodigdheden is schoon drinkwater. En daarom willen we je graag wijzen op de voordelen van een goede waterfilter outdoor.

Zuiveren van schadelijke stoffen met een outdoor waterfilter

Survival waterfilters zijn speciaal ontworpen om water uit natuurlijke bronnen, zoals rivieren en meren, te filteren en zo te zuiveren van schadelijke stoffen. Hierdoor kun je op een veilige manier drinkwater verkrijgen tijdens je avonturen in de buitenlucht. Er zijn verschillende soorten waterfilters outdoor verkrijgbaar.

Een goede survival waterfilter kan je leven redden in geval van nood. Het is daarom essentieel om te investeren in een betrouwbare en duurzame waterfilter.

Als je op zoek bent naar de beste waterfilter outdoor, raden we je aan om te kijken naar onze waterfilters.

Grayl waterfilter

Wij bieden verschillende soorten waterfilters aan van GRAYL. Hieronder lees je de voordelen, zodat je precies weet welke waterfilter je nodig hebt. 

GRAYL Geopress Waterfilter

Geen enkele andere survival waterfilter tipt aan de snelheid, eenvoud en effectiviteit van de Grayl GeoPress outdoor waterfilter. Deze maakt namelijk in maar liefst 8 seconde 710 ml veilig en schoon drinkwater. De GeoPress beschermt je tegen ziekteverwekkers in het water zoals virussen, bacteriën en chemicaliën. 

GRAYL Ultralight Waterfilter

De naam zegt het eigenlijk al. Een ontzettend lichte waterfilter van hoge kwaliteit. De GRAYL Ultralight is namelijk dé innovatie op het gebied van survival waterfilters. Deze maakt namelijk gebruik van electro adsorptie, ultrafijn geactiveerd koolstof en met colloïdaal zilver bewerkte zeoliet. Het water hoeft op deze manier na gebruik niet meer gekookt of chemisch bewerkt te worden! 

Daarnaast heeft de GRAYL Ultralight een ontzettend mooi design en wordt ook heel eenvoudig gebruikt als een drinkfles die je heel makkelijk meeneemt tijdens je zware outdoor activiteiten. 

GRAYL Ultrapress Waterfilter Purifier

Compact en heel eenvoudig in gebruik. De UltraPress past in elke zak van je survival rugzak, vereist geen installatie en maakt schoon gezuiverd drinkwater in 10 seconden. De UltraPress verwijdert alle ziekteverwekkers in water zodat jij nooit meer zonder schoon en veilig drinkwater komt te zitten. Ideaal voor de echte outdoor liefhebber! 

Wat heb je nog meer nodig als je gaat survivallen?

Als je gaat survivallen of bushcraften is het belangrijk om je goed voor te bereiden en te zorgen dat je alle nodige spullen bij hebt. Naast een waterfilter zijn er nog een aantal essentiële items die je niet mag vergeten.

Mes

Een goed mes is van cruciaal belang. Een mes kan gebruikt worden om takken te snijden voor een schuilplaats, voedsel te bereiden en om touw en ander materiaal te snijden. Zorg er dus voor dat je een scherp en stevig mes hebt bij je outdoor uitrusting.

Vuurstarter

Een andere belangrijke tool is een vuurstarter. Dit kan een aansteker, lucifers of een firesteel zijn. Het maken van een vuur is cruciaal om warm te blijven, te koken en om signalen te maken voor reddingswerkers. Zorg er dus voor dat je altijd een vuurstarter bij de hand hebt en dat je weet hoe je een vuur moet maken.

Voedsel

Daarnaast is het belangrijk om voldoende voedsel bij je te hebben. Zorg ervoor dat je voedsel meeneemt dat lang houdbaar is en veel energie bevat, zoals gedroogd fruit, noten, en repen. Ook kan je tijdens het survivallen op zoek gaan naar eetbare planten en insecten.

Slaapzak

Een goede slaapzak en tent zijn ook essentieel om warm te blijven en beschermd te zijn tegen de elementen. Zorg er dus voor dat je een slaapzak hebt die geschikt is voor de omstandigheden waarin je gaat survivallen en dat je weet hoe je een tent moet opzetten.

Door goed voorbereid te zijn en alle nodige spullen bij je te hebben kan je met vertrouwen gaan survivallen en genieten van de uitdagingen en de schoonheid van de natuur.

Survival waterfilter kopen bij Bushpappa

Ben jij op zoek naar een outdoor waterfilter? Dan ben je bij Bushpappa aan het juiste adres! Wij verkopen niet alleen maar survival uitrusting, maar organiseren ook reizen & workshops voor de echte liefhebbers. Wij weten dus als geen ander welke producten je écht nodig hebt! 

Bestel je voor 17:00 nog je survival waterfilter? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Heb je vragen omtrent het kopen van een waterfilter of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)621912687