• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tenten en shelters

Tenten en shelters

Een slaapzak, samen met schoenen en rugzak, is één van de belangrijkste onderdelen van jouw survival uitrusting die je moet kopen. Wanneer je tijdens jouw avonturen slecht slaapt omdat jouw slaapzak niet comfortabel is of omdat je het koud hebt, dan ga je geen leuke tijd tegemoet. Omdat je niet uitgerust bent, ben je moe en ga je fouten maken. Dat komt dan de veiligheid tijdens jouw avontuur niet ten goede. Kies er daarom voor om een hoge kwaliteit slaapzak te kopen, zoals de M90 leger slaapzak

M90 leger slaapzak kopen

Op het moment kun je alleen nog maar Leger en luchtmacht slaapzakken bij ons kopen, zoals de M90 KL en de Modulaire slaapzakken van het Nederlandse leger. Dit zijn redelijk zware slaapzakken, die compleet met bivakzak +/- 5 kilo respectievelijk 4 kilo wegen. Wij nemen dat gewicht echter op de koop toe, en dragen ze als contragewicht aan de voorkant. Dit doen we vanwege het grote comfort dat de slaapzakken bieden. Wij hebben de slaapzakken getest tot -20 graden Celsius en hebben het geen moment koud gehad. Sterker nog, we hadden het comfortabel warm. Het zijn niet voor niets één van de meest gebruikte slaapzakken. Vul jouw legerslaapzak aan door een bivakzak te kopen in onze webshop.

Koop je slaapzak voor onze kano expeditie

Wist je dat wij ook fantastische kano expedities aanbieden naar het Finse merenland? Wanneer je meegaat op deze kanoreizen is het verstandig om een comfortabele M90 leger slaapzak te kopen. Zo wordt je heerlijk uitgerust wakker om fit te zijn voor het survivallen. Neem ook een kijkje bij onze andere survival uitrusting. Heb je vragen over het kopen van een M90 leger slaapzak of andere producten en diensten? Neem contact met ons op via +31621912687  of stuur een e-mail naar [email protected]. We helpen je graag met persoonlijk advies.