• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Survival slaapzakken

Merken
Modulaire Slaapzak KL Nederlandse Leger
€119,95
+
M90 KL Slaapzak
€95,00
+
Modulaire Leger Slaapzak tot min 30 °C
€99,95 €79,95
+
Highlander Challenger 400 Olive Green
€113,95
+
DD Jura 2 Sleeping Bag Regular Size
€98,95 €92,95
+
DD Hammocks Scarba Slaapzak Olive
€71,95
+
Openland Tactical Zomer Slaapzak
€89,95
+
DD Jura 2 Sleeping Bag XL Size
€104,95 €98,95
+
compressiezak voor de M90 KL slaapzak
€15,00
+
Openland Tactical Herfstslaapzak
€124,95
+
Highlander Lakenzak - Envelopmodel
€16,95
+
Snugpak Softie Elite 4 Slaapzak
€194,95
+
Snugpak Softie Elite 5 Slaapzak
€219,95
+
DD Jura 2 Sleeping Bag XL Size Camo
€109,90 €103,95
+
DD Jura 2 Sleeping Bag Regular Size Camo
€98,95 €92,95
+
Snugpak Softie Elite 1 Slaapzak
€147,95
+
Snugpak Softie Elite 2 Slaapzak
€164,95
+

Comfortabel slapen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden? Dan ben je bij Bushpappa aan het juiste adres. In onze webshop verkopen we uitsluitend hoogwaardige bushcraft slaapzakken voor een geslaagde bushcraft- of survivaltrip, die zorgen voor een goede nachtrust. Ontdek ons assortiment vandaag nog!

Militaire slaapzakken

Een bushcraft slaapzak, samen met schoenen en een rugzak, behoort tot de essentiële uitrusting voor jouw survival- en bushcraftavonturen. Als je tijdens je survival niet genoeg slaapt, omdat je slaapzak oncomfortabel is of je het koud hebt, zal je geen plezierige ervaring hebben. Het gebrek aan rust zal leiden tot vermoeidheid en fouten, wat de veiligheid van je avontuur in gevaar kan brengen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een survival slaapzak?

Waar moet je op letten bij het kopen van een survival slaapzak? Bij het kiezen van de juiste survival slaapzak, waaronder Bushcraft slaapzakken, 4 seizoenen slaapzakken en winter slaapzakken, is het belangrijk om rekening te houden met de comforttemperatuur en het gewicht. Onze bushcraft slaapzakken zijn geclassificeerd met de juiste temperatuur bereiken, zodat je de perfecte match kunt vinden voor de omstandigheden waarin je gaat kamperen. In de bergen kamperen waar het tot -30 graden is? Dat komt goed met de M90 KL slaapzak. Deze winter slaapzak is geschikt voor diverse temperaturen en seizoenen. 

M90 KL slaapzak

De M90 KL slaapzak is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van het militaire leven. De M90 KL slaapzak is een fijne slaapzak voor elke survivaltocht. Of je nu in de wildernis bivakkeert, onder extreme weersomstandigheden op verkenning bent of gewoon een comfortabele slaapervaring wilt hebben tijdens het kamperen, deze slaapzak zal je niet in de steek laten.

M90 KL slaapzak en duurzaamheid 

De M90 KL slaapzak is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen ruwe omstandigheden. Het buitenmateriaal is vervaardigd van stevig ripstop nylon, dat scheuren voorkomt en lang meegaat. De binnenkant is gevoerd met holle vezels die je warm en comfortabel houden, vooral tijdens koude nachten.

Goede isolatie 

Deze slaapzak biedt een uitstekende isolatie dankzij het gebruik van hoogwaardige vulling. De vulling is speciaal ontworpen om warmte vast te houden en tegelijkertijd een goede ventilatie mogelijk te maken, zodat je niet oververhit raakt. Of het nu vriest of stormt, je kunt erop vertrouwen dat de M90 KL slaapzak je beschermt tegen de elementen. De M90 KL is dus een echte winter slaapzak! 

Veiligheid

Veiligheid is ook een belangrijke factor bij het ontwerp van de M90 KL slaapzak. Hij is voorzien van stevige ritsen die gemakkelijk te bedienen zijn, zelfs met handschoenen aan. 

Survival slaapzak kopen bij Bushpappa

Op dit moment bieden wij uitsluitend militaire grade  slaapzakken aan, zoals de M90 KL. Deze slaapzakken wegen ongeveer 5 kilo inclusief de bivakzak. Ondanks het gewicht hebben we bewust gekozen voor deze slaapzakken vanwege het slaapcomfort dat ze bieden. We dragen ze zelfs als contragewicht aan de voorkant. We hebben de slaapzakken getest bij temperaturen tot -20 graden Celsius en hebben geen moment last gehad van kou. Sterker nog, we hebben het als zeer comfortabel warm ervaren. Het is dan ook geen verrassing dat de M90 KL slaapzak een van de populairste slaapzakken is.

Koop je slaapzak voor onze kano expeditie

Bushpappa is niet alleen maar een webshop waar jij jouw Bushcraft-uitrusting voor jouw avonturen kunt aanschaffen, maar wij nemen jou ook mee op avontuur

Wist je dat wij ook fantastische kano-expedities aanbieden naar het Finse Merenland? Wanneer je meegaat op deze kanoreizen, is het verstandig om een comfortabele M90 leger slaapzak aan te schaffen. Zo word je heerlijk uitgerust wakker en ben je fit voor het survivallen. Neem ook een kijkje bij onze andere survival uitrusting. Heb je vragen over het kopen van een M90 leger slaapzak of andere producten? Neem dan contact met ons op via +31621912687 of stuur een e-mail naar info@bushpappa.nl. We helpen je graag!