• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Slijpen

Merken
Fallkniven DC4 Diamant / keramische slijpsteen 32x100mm
€21,95
+
BeaverCraft LS5P1 Dubbelzijdige Leren Paddle Strop Voor Lepelmessen
€26,75
+
BeaverCraft LS1P1 Dubbelzijdige leren peddelstrop & polijstpasta
€24,95
+
Fallkniven DC3 Diamond/Ceramic Whetstone 25x75mm
€16,95
+
Smith's Edge Eater Multi-Purpose Tool Sharpener
€12,95
+
BeaverCraft LS6P1 Dubbelzijdige leren peddelstrop & polijstmiddel
€19,95
+
BeaverCraft Slijp & Strop Compound (fijn) 25 gram
€5,95
+
Ballistol Olie 50 ml
€6,95
+
BeaverCraft Slijp & Strop Compound (fijn) 50 gram
€8,95
+
Fällkniven ChrOx Green Slijp & Strop Compound Bar
€7,95
+
BeaverCraft slijp- en polijstpasta fijn, medium en grof
€14,95
+
Paddle strop (handgemaakt)
€54,95
+
Hultafors Slijpsteen GS 600/180
€47,95
+
Casstrom Paddle strop
€37,95
+
Fallkniven CC4 Ceramic/Ceramic Whetstone 30x100mm
€28,50
+
Casstrom Field strop
€18,95
+
Gatco Honing Oil 60ml
€4,95
+
BeaverCraft LS4P1 Eenzijdige leren peddelstrop met polijstmiddel
€19,95
+
Slurrystone Coticule Blauw BBW 40x40mm
€4,95
+
Paddle strop (handgemaakt)
€54,95
+
Slijpsteen Coticule Pyrénées 100x40mm
€43,95
+
Paddle strop (handgemaakt)
€49,95
+
Slijpsteen Coticule Standaard 100x30mm
€25,95
+
Slijpsteen Coticule Blauw BBW 100x30mm
€12,99
+

Bij Bushpappa verkopen we uitsluitend slijpsteen van hoge kwaliteit. Die heb jij gegarandeerd nodig, want zelfs het beste mes wordt ooit bot en zal geslepen moeten worden. Snij vooral niet te lang door met een bot mes, dan voorkom je frustraties, beschadigingen, slijtage en ongelukken! Of beter nog, zorg dat jouw mes niet bot wordt en haal hem na ieder gebruik even snel over de slijpsteen. Ga nooit met een bot mes het bos in. 

Over slijpsteen 

Als je op zoek bent naar de beste manier om je messen scherp te houden, dan is een slijpsteen de perfecte tool voor jou. Een slijpsteen is speciaal ontworpen om messen te slijpen en kan worden gebruikt om zowel botte als beschadigde messen weer scherp te maken. Het gebruik van een slijpsteen voor messen is eenvoudig en het resultaat is verbluffend.

Messen slijpen 

Een traditionele manier om een mes te slijpen is met behulp van een wet of slijpsteen, maar daarnaast bestaan er nog verschillende andere messenslijpers. Sommige passen eenvoudig in je borstzak, dus veel ongemak hoeft het niet op te leveren. Met de vele soorten en varianten in onze webwinkel zul je altijd de beste slijper voor jouw situatie vinden. 

Soorten en merken

Als je een slijpsteen voor messen wilt kopen, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om te weten te komen wat voor soort messen je hebt en welk type slijpsteen het beste bij jouw messen past. Er zijn verschillende soorten slijpstenen beschikbaar, zoals diamantstenen, keramische stenen en natuurstenen. Elke slijpsteen heeft zijn eigen voordelen en nadelen en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Er zijn diverse soorten en merken slijpsteen te vinden op onze site.

Slijpsteen kiezen 

Het is belangrijk om een slijpsteen te kiezen die duurzaam en gemakkelijk te gebruiken is. Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze. Neem gerust contact met ons op!

Waarom slijpsteen?

Een slijpsteen is een must-have voor iedereen die zijn of haar messen scherp wil houden. Of je nu een avonturier bent, of gewoon een thuischef, een slijpsteen is een essentieel gereedschap dat niet mag ontbreken in jouw rugzak, keuken of werkplaats.

Slijpsteen kopen bij Bushpappa 

Een slijpsteen kopen is zo gedaan in onze webshop en we hebben voor ieder wat wils, maar je moet dus wel even bedenken wat de juiste oplossing is voor jou. Soms heb je meerdere slijpers nodig of kun je beter voor een universele, twee-in-één slijper kiezen. Tegelijkertijd kun je niet echt een verkeerde slijpsteen kopen. Als je er maar voor zorgt dat je er altijd een bij je hebt. 

Vind je perfecte slijpsteen bij Bushpappa!