• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reizen & workshops

Selecteer een maand
3-daagse MAN-KRACHT 01-09 / 03-09-2023
Als man leren we vaak al op vroege leeftijd dat we stoer en sterk moeten zijn. En aan bepaalde stereotype verwachtingen moeten voldoen. Maar wat betekent dat eigenlijk, man zijn?
Volgeboekt €595,00
- +
Kano Week Finland
Smalle rivieren die door de wildernis kronkelen en donkere meren bieden een adembenemend mooie omgeving om te kanoën.
Maximaal 16 deelnemers
Boekingskosten: € 16,76
Volgeboekt €789,00
- +
De Wilde Vuurman; Ouder-Kind weekend in de Drentse wildernis op 23 & 24 september
Heb jij ‘De Yukon Vuurman’ gelezen, van Daan Kloeg? Weet jij hoe je vuur maakt zonder lucifers? Weet jij wat je moet doen als je een everzwijn tegenkomt? Weet jij wat tondel is, hoe je vlees rookt of veilig met een mes werkt?
Volgeboekt €320,00
- +
De jaaropleiding Living by Nature 2024 Groep A
De jaaropleiding Living by Nature zijn 33 dagen complete onderdompeling in alles wat je wilt weten over het leven in en met de natuur!

Maximaal 25 deelnemers
Minimumleeftijd is 16 jaar (na overleg en goedkeuring)
Volgeboekt €3.500,00
- +
Ouder-Kind 3-daagse HOOGBEGAAFDEN 29-30 september & 1 oktober
Samen op avontuur!
29-09-2023 - 01-10-2023 €349,00
- +
De jaaropleiding Living by Nature 2023 Groep B
De jaaropleiding Living by Nature zijn 33 dagen complete onderdompeling in alles wat je wilt weten over het leven in en met de natuur!

Maximaal 18 deelnemers
Minimumleeftijd is 16 jaar (na overleg en goedkeuring)
Volgeboekt €3.300,00
- +
Beleef de bronst! 4 Oktober
De bronst van de edelherten is begin oktober op zijn hoogtepunt en wij zitten op de eerste rang!
Volgeboekt €15,00
- +
De kracht van planten 19 november van 10:00 tot 17:00 uur
De basiskennis van kruidengeneeskunde en praktijk onderdelen waarin wij jou leren hoe je het beste een effectief zalfje, een olie en een tinctuur kan maken.
19-11-2023 19-11-2023 €99,00
- +

Welkom bij Bushpappa!

Wil je even helemaal terug naar de basis of er even tussenuit en heb je zin in een beetje avontuur?

Wij organiseren diverse reizen en cursussen in Nederland en Finland. Hier leer je de belangrijkste vaardigheden om het jezelf zo aangenaam mogelijk te kunnen maken in de natuur zodat je voorbereid bent op je eigen toekomstige avonturen in de wildernis. Zo hebben wij de Bushcraft weekcursus voor de beginnende bushcrafter, de Advanced Bushcraft weekcursus voor wie zijn/haar natuur vaardigheden tot een hoger niveau wil tillen en een Arctic Bushcraft week (Finland) voor avonturiers die winterse temperaturen tot wel -30 graden Celsius niet schuwen.

Tijdens de weekcursussen wordt veel aandacht besteed aan het veilig omgaan met mes, bijl en zaag en hoe te handelen in noodsituaties. Wanneer jouw avontuur bijvoorbeeld uitmondt in een survival situatie, dan weet je wanneer je bij ons een cursus gevolgd hebt, dat je Bushcraft, Survival en Wildernis Skills voldoende zijn om deze situaties de baas te zijn. Naast de Bushcraft weekcursussen bieden wij ook actieve vakanties aan. Denk hierbij aan winter en/of zomer hiking expedities, waarbij je door de Finse wildernis wandelt en in de winter zelfs een hondensledetocht kunt maken. Je kunt daarnaast ook bij ons terecht voor een week kanoën in het prachtige Finse merendistrict. De natuurbeleving en ervaring zal overweldigend zijn.

Laat de oermens in je loskomen en leer alles over het maken van een natuurlijk onderkomen, diverse manieren van vuur maken, vissen, het maken van vallen en strikken, het bereiden van een kampvuur maaltijd en nog veel meer! De perfecte manier om alleen of samen met vrienden, familie of als collega’s, op een avontuurlijk bedrijfsuitje, te ontsnappen naar de natuur.

Kijk snel bij onze Reizen en Workshops of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een op maat gemaakt avontuur te bespreken!