• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Leveringsprocedure
 
Ma t/m Vr voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 
Gratis verzenden binnen Nederland, België en Duitsland bij bestellingen boven de € 99,-! Daaronder slechts € 6,95.
 
Uw bestelling komt binnen bij Bushpappa.nl
Wij verwerken uw aanvraag.
Zodra Bushpappa.nl uw bestelling gereed heeft voor verzending, wordt u op de hoogte gesteld per e-mail.
Uw bestelling wordt via PostNL verstuurd en mits voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Binnen Nederland is de te verwachten levertijd 1 dag. 
Deze levertijd is echter onder voorbehoud dat Postnl zijn levertijden haalt. 

Voor bestellingen naar België boven de € 99,- geldt gratis verzending, daaronder € 8,95
Voor bestellingen naar Duitsland boven de € 99,- geldt gratis verzending, daaronder € 7,95 
 
Verzendkosten naar landen buiten Nederland, Belgie en Duitsland worden automatisch berekend in de Checkout volgens de tarieven van Postnl
 
Herroepingsrecht/Consumentenrecht
 
U heeft het recht uw bestelling tot en met 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking binnen 14 dagen na uw melding aan Bushpappa.nl geretourneerd worden. Producten die afgeprijsd zijn omdat deze het assortiment uitgaan, kunnen niet geretourneerd worden.
 
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] en de retour volgens de aanwijzingen van Bushpappa terug te sturen. Indien u hieraan voldaan heeft, zullen wij het verschuldigde orderbedrag, minus verzendkosten, volledig binnen 7 dagen na verwerking van uw retour aan u terugstorten. Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet, behouden wij ons het recht voor de retour niet te accepteren. Wij sturen uw product dan pas naar u op wanneer u de verzendkosten hiervoor aan ons betaald heeft. Of wij houden het product en storten het volledige aankoopbedrag aan u terug, minus 40% van het aankoopbedrag + de door ons gemaakte verzendkosten. 
 
 
Wij crediteren nooit de gemaakte betaalkosten, aangezien wij deze ook niet terugkrijgen. Houd hier rekening mee wanneer u gebruikt maakt van een creditcard of een achteraf betaaldienst. 
 
De kosten voor retour aan Bushpappa.nl zijn voor eigen rekening. De verzendkosten gemaakt om de te retourneren bestelling te versturen naar een adres buiten Nederland, zijn eveneens voor uw eigen rekening. Hiervoor berekenen wij de werkelijk gemaakte kosten van verzending naar het buitenland en zullen in mindering gebracht worden op het terug te storten orderbedrag. Indien u uw retour via een andere weg retourneert dan is aangegeven en Bushpappa moet de retour bij een ophaalpunt ophalen, dan rekenen wij hier € 15,- ophaalkosten voor. 
 
Indien een bestelling, welke geleverd wordt bij een Postnl locatie, niet wordt opgehaald of de bestelling wordt aan de deur geweigerd, dan worden de werkelijke verzend- en retourkosten welke hiervoor gelden in mindering gebracht op het te restitueren bedrag plus een administratie en handeling fee, wat neer komt op totaal € 20,- en de gemaakte betaalkosten. Voor zendingen buiten Nederland ligt dit bedrag hoger, afhankelijk per land. 
 
Wanneer een slaapzak/bivakzak/bivaktent/wollendeken/hangmat of tarp wordt geretourneerd en het is voor ons duidelijk dat deze door u gebruikt is, brengen wij hiervoor 35% van de waarde van het product voor in rekening, met een minimum van € 45,- ook als u de slaapzak zelf al gewassen heeft. 
 
Wanneer het duidelijk is dat een waterfilter, drinkfles of ander hygiëne product, is gebruikt, dan nemen wij deze niet terug en brengen wij u de verzend- en handeling kosten in rekening zodat u het product terug kunt ontvangen. Betaalt u deze kosten niet binnen 14 dagen, dan gooien wij het product weg en verliest u enig retourrecht of restitutie.
 
Indien u een product retourneert dat door u beschadigd is en hierdoor voor ons onverkoopbaar is geworden, dan nemen wij deze niet terug en brengen wij u de verzend- en handeling kosten in rekening zodat u het product terug kunt ontvangen. Betaalt u deze kosten niet binnen 14 dagen, dan gooien wij het product weg en verliest u enig retourrecht of restitutie.