• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Carving tools

Geen producten gevonden...

Als je je echt wilt onderdompelen in de outdoor- en bushcraft-ervaring en helemaal zelfredzaam wilt zijn, maak je natuurlijk zoveel mogelijk je eigen gebruiksvoorwerpen door woodcarving tools zoals een houtsnijmes te kopen. Met onze betrouwbare houtsnijmessen maak je zelf de mooiste houten lepels, bekers en kommetjes. Misschien vind je het zelfs wel een leuke uitdaging om een fluit te maken. Hoe authentiek wil je het hebben? Denk bij houtbewerking wel aan de veiligheid. Je moet weten hoe je met een mes moet omgaan, voordat je eraan begint. Maar als je eenmaal aan de slag gaat, ben je waarschijnlijk niet meer te stoppen.

Welk soort houtsnijmes ga jij kopen?

Houtsnijden is een bewerkelijk klusje, waar je precisiemessen voor nodig hebt. Om een grote tak of flink stuk hout klein genoeg te maken voor je woodcraft project, moet je uiteraard iets grovers gebruiken, zoals een bijl of zaag, maar dan is het tijd voor speciale houtsnijmessen. Je hebt verschillende soorten in een houtsnijmes dat je kunt kopen. Kies het kleine, rechte en klassieke model of ga voor een krom, zogenaamd lepelmes, voor het uithollen van hout. Vervolgens zijn er nog woodsplitters, waarmee je hout kunt splijten en schaven. De jongste bushcrafters kunnen ook in onze survival webshop terecht. Ons junior woodcarving mes heeft een veilige vingerbescherming.

Koop nu het mes dat geschikt is voor jouw survival avontuur

Wil je een survival houtsnijmes kopen om tijdens je bushcraft trip aan houtbewerking te kunnen doen, bekijk dan het assortiment van Bushpappa. Wij hebben voor elke specifieke snijklus een mes voor je. De lepelmessen die te koop staan worden geleverd zonder schede, de rest is wel voorzien van beschermend etui. Daarnaast is een houtsnijmes ook een leuk cadeau om te kopen voor de échte survivaller. Neem ook zeker een kijkje bij onze sale, voor échte kwaliteit voor een kleinere prijs. Vul je survival pakket nóg verder aan met onze survival messen. Wil je tips of heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op via +31621912687  of stuur een e-mail naar [email protected].