• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Survival spullen

Survival spullen

Bushcrafters, ontdek de outdoor uitrusting bij Bushpappa! Bij Bushpappa hebben we alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op elk avontuur. Onze uitgebreide collectie survival uitrusting, variërend van compacte multitools tot rugzakken, is ontworpen om je te ondersteunen in de meest veeleisende omstandigheden.

Survival uitrusting

Vrijwel alles wat je meeneemt op je survivaltrip valt in de categorie ‘survival uitrusting’. Denk dan aan messen, verrekijkers, verlichting, bijlen, slijpstenen, zagen, maar ook de rugzak waarin je alles vervoert. Deze laatste kun je overigens het beste pas aanschaffen als je al het andere al in huis hebt. Je bushcraft uitrusting moet weloverwogen zijn, want je wilt zo licht mogelijk bepakt zijn. Dus bijvoorbeeld niet drie messen als je met één multifunctioneel exemplaar alles kunt doen. Maar misschien wel weer een zaklamp én een hoofdlamp, voor verschillende situaties.

Snijden, kappen, bewerken

Zonder een goed mes ben je nergens in de wildernis, voor bijvoorbeeld het snijden van hout of het ontleden van vlees of vis. Wil je echt gaan hakken, dan heb je weer een handzame bijl nodig. Subtiele klapzagen zijn ook zeer praktisch en als je creatief bezig wilt zijn, kun je uit de voeten met een van de vele houtsnijmessen. Om dit alles scherp te houden, heb je een slijpsteen of andere messenslijper nodig.

Wanneer gebruik je outdoor uitrusting?

Bushcraft uitrusting gebruik je bij diverse outdoor activiteiten, van bushcraften tot wandelen in de wildernis. Onze producten, variërend van messen tot krachtige hoofdlampen, maken het verschil in uitdagende omstandigheden.

Of je nu een rugzak met lichtgewicht slaapzakken voor een trekking avontuur kiest, of een kit met noodzakelijke artikelen voor survival in de wildernis, onze bushcraftuitrusting past zich aan jouw avontuurlijke behoeften aan.

Kies voor duurzaamheid met onze producten die speciaal zijn gemaakt om de uitdagingen van de natuur te weerstaan. Of je nu een compacte tent zoekt of paracord voor het knutselen van survival tools, onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de afmetingen van jouw avontuur.

Survival uitrusting kopen

Bushcraften bij daglicht is leuk, maar je wilt ook graag in het donker goed kunnen zien waar je mee bezig bent, tijdens het wandelen of andere activiteiten. Een goede hoofdlamp is daarom noodzakelijk. Om van ver je route, mogelijke gevaren, of gewoon de mooie omgeving te kunnen spotten, gebruik je tenslotte een van onze verrekijkers. 

Bushcraft uitrusting bij Bushpappa

Ontdek de ultieme selectie outdoor uitrusting voor jouw avonturen in de vrije natuur! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment survival spullen, producten en bushcraft uitrusting die zijn ontworpen om je te helpen bij het trotseren van de meest uitdagende omstandigheden. Het aanbod survival spullen in ons aanbod kan je opdelen in 3 subcategorieën: survival zakken en tassen, survival spullen voor vuur (maken) en survival spullen voor water. Daarnaast hebben we nog verschillende survival diversen, waar onder andere verlichting, hygieneproducten, paracords & producten voor noodsituaties. 

Hoogwaardige outdoor spullen

Kies voor onze hoogwaardige uitrusting en maak het verschil in je outdoor ervaring. Onze bushcraft artikelen zijn zorgvuldig geselecteerd om aan al jouw eisen te voldoen, of het nu gaat om lichtgewicht accessoires, compacte multitools, rugzakken of de beste besteksets.