• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushcraft Cursussen

Selecteer een maand
Bijl Smeden
Één van de meest waardevolle outdoor gereedschappen is de bijl. In vier cursusdagen ga je zelf, met verschillende materialen en technieken, alle elementen van een bijl maken
Boekingskosten: € 8,86 (administratie + VZR-Garant)
Volgeboekt €499,00
- +
Cursus Boogbouwen 25 & 26 mei 2024
25-05-2024 - 26-05-2024 €299,00
- +
Bushcraft week Cursus Zweden 22 juli - 28 juli 2024
In deze cursus leer je een goede basis aan om in de natuur te overleven, zoveel mogelijk vanuit primitieve vaardigheden zoals onze voorouders hebben geleefd.
22-07-2024 - 28-07-2024 €699,00
- +
Bushcraft week Cursus Zweden 5 augustus - 11 augustus 2024
In deze cursus leer je een goede basis aan om in de natuur te overleven, zoveel mogelijk vanuit primitieve vaardigheden zoals onze voorouders hebben geleefd.
05-08-2024 - 11-08-2024 €699,00
- +
Leren Looien: Van huid tot buidel
Drie weekenden waar je alles leert over het looien van reeën- en vissenhuiden, waardoor je inzicht krijgt in twee natuurlijke manieren van looien.
Maximaal 14 deelnemers
Boekingskosten: € 8,86 (administratie + VZR-Garant)
Na ontvangst van uw (aan)betal
08-06-2024 - 06-07-2024 €900,00
- +

Bushcraft cursus 

Bushcraft is een term die gebruikt wordt voor verschillende overlevingstechnieken in de wildernis. In bredere zin wordt de term gebruikt voor het (over)leven in, van en met de natuur. Met een Bushcraft cursus ga je eigenlijk weer helemaal terug naar de basis. Daarom kun je bij ons terecht voor verschillende Bushcraft cursussen. Of je nu een beginner bent of iemand met ervaring, wij hebben precies de cursus die bij jou past! 

Terug naar de basis met een Bushcraft cursus 

Ben jij toe aan een beetje avontuur en wil je even helemaal terug naar de basis? Dan is zo’n Bushcraft cursus natuurlijk ideaal! Hier leer je de belangrijkste vaardigheden om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken in de natuur. Je bent op deze manier helemaal voorbereid op je eigen toekomstige avonturen. 

Ben jij een beginnende bushcrafter? Dan hebben wij de Bushcraft weekcursus Finland. Tijdens deze weekcursus leer je de volledige basis Bushcraft en Wilderniss Skills om je het leven in de natuur zo aangenaam mogelijk te maken. 

Heb je al ervaring met bushcraft? Dan hebben wij de Buscraft Advanced cursus. Het doel van deze cursus is om jouw bestaande Bushcraft en Wildernis skills uit te breiden. Je leert tijdens de cursus de natuur en omgeving beter te begrijpen en hier op een duurzame manier mee om te gaan. 

Wil je een echte winter ervaren? Dan hebben wij de Arctic Bushcraft cursus. Dit avontuur is voor iedereen die geïnteresseerd is in winter bushcraft en zijn of haar vaardigheden en kennis op dit gebied wil verbreden. 

Voordelen Bushcraft cursus 

Onze Bushcraft cursussen kennen natuurlijk een heleboel voordelen. Je leert niet alleen de natuur kennen, maar je leert ook werken met diverse gereedschappen. Daarnaast leer je omgaan met vuur, leer je omgaan met een bijl, leer je vissen en nog veel en veel meer! Het grootste voordeel van onze Bushcraft cursus is het feit dat een professionele begeleiding krijgt van twee instructeurs. Zo ben je altijd verzekerd dat jouw cursus een groot succes wordt! 

Waarom Bushcraft cursus 

Tijdens onze weekcursussen wordt er veel aandacht besteed aan het veilig omgaan met mes, bijl en zaag. Daarnaast leer je ook hoe te handelen in noodsituaties. Wanneer jouw eigen avontuur in de toekomst uitmondt in een survival situatie, dan weet je dat jouw kennis en ervaring deze situatie de baas zullen zijn. 

Bushcraft cursus bij Bushpappa 

Dus ben jij nog op zoek naar een leerzame en vooral avontuurlijke bushcraft cursus? Dan ben je bij Bushpappa.nl natuurlijk helemaal aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten bushcraft cursussen aan, waardoor er voor een ieder wel wat tussen zit! 

Heb je zelf nog vragen omtrent een cursus of wil gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team staat altijd klaar om jou te voorzien van de benodigde informatie.