• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Survival boeken

Merken
De Yukon Vuurman
€24,95
+
OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY – USING AN AXE - BOEK
€24,95
+
OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - WINTER EDITION - BOEK
€24,95
+
OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - USING A KNIFE - BOEK
€24,95
+
OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - SURVIVAL SKILLS - BOEK
€24,95
+
OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - SUMMER EDITION - BOEK
€24,95
+
Rewilding - Bert Poffé en Kiki Nárdiz
€25,95
+
Hart voor hout Harald Lamon
€29,95
+
Bushcraft Handboek
€29,95
+
EXTRA Bushcraft Buiten Leven
€35,00
+
Het Prentenboek
€39,00
+
Tanning Game: Traditional Nordic Tanning Methods for Leather and Furs
€69,00
+

Survival handboek 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten survival boeken. Van een survival handboek tot gespecialiseerde gidsen voor specifieke omgevingen of situaties. Sommige boeken richten zich op specifieke vaardigheden zoals het maken van vuur, het omgaan met een hakbijl tot een complete gids die je vertelt hoe je buiten kunt overleven. 

Bushcraft boeken 

Een goed survival boek helpt je natuurlijk met jouw trip naar de natuur. Op deze manier stimuleer je namelijk je zelfverzekerdheid omdat je weet wat je moet doen in noodgevallen. Daarnaast lees je ook hoe je jezelf in veiligheid kunt brengen. Het is daarnaast ook een goede bron van inspiratie voor nieuwe avonturen en een manier om je vaardigheden te verbeteren. 

Outdoor boeken 

Als je op zoek bent naar een survival boek heb je keuze uit verschillende opties. Zoek daarom een boek dat aansluit bij jouw specifieke interesses en niveau van ervaring. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de auteur veel ervaring heeft in survival situaties. Daarom hebben we bij Bushpappa.nl alleen boeken die geschreven zijn door auteurs die ook echt weten waar ze het over hebben. Een boek dat is geschreven door iemand met veel ervaring heeft uiteindelijk meer waarde dan een boek dat is geschreven door iemand zonder ervaring. 

Survival boeken kopen bij Bushpappa 

Survival boeken zijn een waardevolle bron van informatie voor iedereen graag in de natuur is. Dus ben jij nog op zoek naar zo’n bushcraft boek? Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres! Bestel jij voor 17:00 jouw bushcraft boek? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. 

Heb je nog vragen omtrent onze boeken of ben je op zoek naar andere outdoor artikelen? Neem dan gerust even contact met ons op! 

Wist je dat wij ook hele toffe en leerzame reizen & workshops organiseren? Neem snel een kijkje op de pagina en ga met ons mee!