• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pannen

Merken
Pathfinder School Campfire Survival Cooking Kit
€106,95
+
Pathfinder School Trail Pro Cook Set
€139,95
+
Pathfinder School Stainless Steel Bottle Cooking Kit
€97,95
+
Pathfinder School RVS waterfles met passende beker
€57,45
+
Pathfinder School Stainless Steel Canteen Cup & Lid Set met stove
€45,95
+
Zebra Billy Can 1,4 liter
€18,99
+
Pathfinder School RVS Canteen Kook Set
€67,45
+
Pathfinder School RVS waterfles 1,9 liter
€37,95
+
Pathfinder School RVS pan met deksel 1,8 liter Bush pot
€37,95
+
Pathfinder School RVS Beker met deksel 1300 ml
€29,95
+
Pathfinder School Stainless Steel Canteen stove
€17,99
+
Pathfinder School 1.2L Stainless Steel Kettle with Filter / RVS ketel met filter
€34,95
+
Pathfinder School Stainless Steel Canteen Cup & Lid Set
€29,95
+
Zebra Billy Can 2 liter
€21,99
+
Pathfinder School Bottle Hanger
€5,50
+
Zebra Billy Can 0,7 liter
€14,99
+
Pathfinder School RVS Beker met deksel 700 ml
€24,95
+
Zebra Billy Can 3,0 liter
€27,99
+

Outdoor pannen, potten en borden

Je zult je nog verbazen hoe culinair een tijdens een survival of bushcraft gemaakte maaltijd kan zijn. Maar of je nu reeënbout met stoofpeertjes maakt, of een simpel gebakken eitje, je outdoor pannen en potten moeten hun werk goed doen. Dat betekent: niet (te makkelijk) aanbranden of verroesten, mooi gelijkmatig kunnen verhitten en bestand zijn tegen menige brander of hittebron. Ook is het voor intensieve backpackers handig als het kookgerei compact en licht van gewicht is. Je moet het toch allemaal op je rug mee zien te zeulen. Alle pannen, potten en borden van Bushpappa zijn precies op de behoeftes van van de outdoormens afgestemd.

Soorten en merken Pannen

Een outdoor pannenmerk dat je zult tegenkomen in onze webwinkel is Zebra Billy. Als bushcrafter, kanoër, wandelaar of welke buitenfanaat dan ook, zul je veel plezier en gemak hebben van deze serie pannen. Ze worden geleverd inclusief deksel, transportclips en binnenpan, die ook als bord te gebruiken is. Ook fijn: de pannen zijn van RVS, dus over roest vanwege een regenachtige trip of een te wilde kanotocht hoef je je geen zorgen te maken. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment van Self Reliance Outfitters Pathfinder School van Dave Canterbury. Een set hieruit in jouw rugzak en je bent voorzien van een volledige kookuitrusting. 

Outdoor pan kopen

Bushcraft en outdoor pannen koop je met een gerust hart in onze webshop. Je hebt dan altijd kookgerei waarmee je goede maaltijden op tafel - of in ieder geval je bord - kunt toveren. Vaak kun je het eten op verschillende manieren bereiden door de fijne 2-in-1 of 3-in-1 sets. Bakken, koken, stoven: alles is mogelijk. En meestal met handige outdoor features zoals een uitsparing in het handvat, om de pan boven een vuurtje te hangen.