• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Ultralight Tarp 3x2

€84,95
De Bushmen Ultralight Tarp 3x2 is met de afmetingen van 300 x 200 centimeter een echte allround tarp. Zo kan deze tarp worden gebruikt als ruim onderkomen voor 1 persoon of in combinatie met een hangmat.
Bushmen Ultralight Tarp 3x2

De Bushmen Tarp Ultralight 3x2 is met een gewicht van slechts 300 gram met recht Ultralight te noemen! Ondanks dit lichte gewicht heeft deze Bushmen tarp de afmetingen van 300 x 200 centimeter waardoor deze tarp zeer veelzijdig in te zetten is.

Dankzij 13 verstevigde bevestigingspunten kan de Bushmen Tarp Ultralight 3x2 op veel verschillende manieren worden opgezet. Zo kan deze lichtgewicht tarp worden gebruikt voor het creëren van een onderkomen op de grond maar ook in combinatie met de meeste hangmatten.

Dankzij het lichte gewicht van slechts 300 gram en de compacte pakmaat van 20 x 7,5 x 7,5 centimeter kan de Bushmen Tarp Ultralight 3x2 moeiteloos worden meegedragen in de rugzak. Dit maakt deze Bushmen tarp ideaal voor gebruik tijdens meerdaagse fietstochten en wandeltochten.

Het doek van de Bushmen Tarp Ultralight 3x2 is gemaakt van 15D nylon. Doordat dit materiaal is voorzien van een micro ripstop patroon is deze tarp slijtvast en duurzaam. Dankzij de silicone coating en de getapete naden op het doek biedt de Bushmen Tarp Ultralight 3x2 een waterdichtheid van 2500 millimeter waterkolom.

De naad over het midden van het doek en het bevestigingspunt op het midden van het doek zijn verstevigd met behulp van speciale zwarte tape. Doordat deze tape warm is gelijmd is deze permanent samengebonden met de silicone coating. Dit waarborgt zowel de waterdichtheid als de sterkte van het doek.

De Bushmen Tarp Ultralight 3x2 wordt geleverd met 6 scheerlijnen met scheerlijnspanners. Hiermee kan de tarp snel en gemakkelijk worden opgezet. Ook kan de spanning per scheerlijn gemakkelijk worden bijgesteld indien nodig zodat je de tarp netjes en strak op kunt spannen.

De Bushmen Tarp Ultralight 3x2 wordt geleverd met een opbergzak welke is voorzien van lussen waarmee de opbergzak bevestigd kan worden aan bijvoorbeeld de buitenzijde van een rugzak. Ook is de opbergzak van deze Bushmen tarp voorzien van een draaglus. De Bushmen Tarp Ultralight 3x2 wordt tevens geleverd met 6 scheerlijnen en scheerlijnspanners.

Afmetingen: 300 x 200 centimeter
Gewicht: 300 gram
Pakmaat: 20 x 7,5 x 7,5 centimeter
Kleur: bruin
Aantal bevestigingspunten: 13
Materiaal: micro-ripstop 15D nylon met silicone coating en getapete naden
Waterdichtheid: 2500 mm waterkolom

Specificaties
Materiaal: Micro-ripstop 15D nylon/silicone coating/getapete naden
Lengte: 300 cm
Breedte: 200 cm
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Bruin
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen