• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Vagabond Hammock set

€119,95 €99,95
De Bushmen Vagabond Hammock Set bestaat uit een lichtgewicht hangmat, lichtgewicht klamboe en ophangsysteem en weegt slechts 500 gram.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Vagabond Hammock set

De Bushmen Vagabond Hammock Set bestaat uit een lichtgewicht hangmat, lichtgewicht klamboe en ophangsysteem. Deze complete set heeft een gewicht van slechts 500 gram waardoor deze ideaal is voor de veeleisende kampeerder voor wie een licht gewicht belangrijk is. Dankzij dit extreem lichte gewicht en een compacte pakmaat van slechts 26 x 14 x 14 centimeter kan de Bushmen Vagabond Hammock Set moeiteloos worden meegedragen in de rugzak.

De Bushmen Vagabond Hammock Set bestaat uit de Bushmen Ultralight Hammock, het Bushmen Vagabond Bug-Net, 2 Ultralight karabiners, een ridgeline en 2 Bushmen Tree Huggers. De hangmat heeft de afmetingen van 300 x 145 centimeter waardoor deze plaats biedt aan mensen met alle lichaamslengtes. De Ultralight Hammock van het merk Bushmen heeft dankzij het materiaal Micro-ripstop 15 D nylon een gewicht van slechts 150 gram! Deze hangmat is voorzien van een geïntegreerde opbergzak waarin de gehele Vagabond Hammock Set kan worden opgeborgen.

Om bescherming te bieden tegen ongewenste insecten wordt deze hangmat set geleverd met het lichtgewicht Vagabond Bug-Net. Dankzij de zeer kleine mazen (144 mazen per vierkante centimeter) biedt deze klamboe bescherming tegen zelfs de kleinste insecten. Dankzij het ontwerp van het Bug-Net sluit deze geheel aan op de hangmat en wordt voorkomen dat er openingen ontstaan waardoor ongewenste insecten niet in de hangmat kunnen komen.

De klamboe hangt aan de meegeleverde ridgeline. Deze ridgeline wordt aan weerszijden van de hangmat bevestigd aan de karabiners waarmee de hangmat is bevestigd aan de boombeschermers. De klamboe kan zeer gemakkelijk worden geopend en weer gesloten. Ook kan de spanning van de klamboe worden gereguleerd met behulp van de verstelbare ridgeline. Wanneer deze lichtgewicht klamboe niet nodig is kan deze worden opgeborgen in de geïntegreerde opbergzak aan de hangmat. Op deze manier kan je nog meer genieten van de omgeving.

Deze hangmat set wordt geleverd met een ophangsysteem. Deze bestaat uit 2 lichtgewicht karabiners en Bushmen Tree Huggers (boombeschermers). Dankzij deze boombeschermers wordt voorkomen dat de boom beschadigt. Doordat de boombeschermers een lengte hebben van 2 meter kan je de hangmat ophangen tussen 2 bomen die 5 meter of minder uit elkaar staan (hierbij gaan we er vanuit dat de boom een diameter heeft van 30 centimeter, bij dikkere bomen is de maximale afstand minder).

Om het hangmatsysteem te gebruiken sla je een Bushmen Tree Hugger om de boom en bevestig je een karabiner door 2 lussen van de Tree Hugger. Vervolgens bevestig je de ophanglus van de hangmat aan de karabiner en herhaal je het proces bij de andere boom. De ridgeline kan nu worden opgehangen aan de karabiners zodat deze boven de hangmat loopt. Nu leg je het Vagabond Bug-Net op de rideline en bevestig je de uiteinden van deze klamboe aan de karabiner en trek de uiteinden met het koord dicht. Met behulp van het koord van de klamboe kan je de klamboe openen en sluiten. Stel nu de ridgeline af op de gewenste spanning.

Deze Bushmen Vagabond Hammock Set wordt geleverd met:

 • 2 karabiners,
 • ridgeline,
 • 2 x Bushmen Tree Hugger (boombeschermers),
 • Bushmen Ultralight Hammock en
 • Bushmen Vagabond Bug-Net.

Specificaties:

 • Totaal gewicht: 500 gram
 • Pakmaat: 26 x 14 x 14 centimeter
 • Gewicht hangmat: 150 gram
 • Gewicht klamboe: 220 gram
 • Gewicht karabiners: 20 gram per stuk, totaal 40 gram
 • Gewicht boombeschermers: 40 gram per stuk, totaal 80 gram
 • Gewicht ridgeline: 10 gram

Specificaties
Materiaal: Micro-Ripstop 15 D Nylon
Lengte: 300 cm
Breedte: 145 cm
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Zwart/groen
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen