• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DD SuperLight Inflatable Mat

€45,95
De DD Superlight Inflatable Mat is ontworpen om gebruikt te worden wanneer men slaapt op de grond, bijvoorbeeld in combinatie met een tarptent .
DD SuperLight Inflatable Mat

De DD Superlight Inflatable Mat is een lichtgewicht opblaasbare slaapmat van het merk DD Hammocks. Dankzij de zeer compacte pakmaat van slechts 19 x 6 centimeter en een gewicht van minder dan 500 gram kan de DD Superlight Inflatable Mat moeiteloos worden vervoerd in de rugzak. Dit maakt deze slaapmat van DD Hammocks ideaal voor gebruik tijdens meerdaagse wandeltochten of fietstochten.

De DD Superlight Inflatable Mat is ontworpen om gebruikt te worden wanneer men slaapt op de grond, bijvoorbeeld in combinatie met een tarptent of een lichtgewicht tarp. Hierdoor creëer je een onderkomen wat ondanks het zeer lichte gewicht zowel een volledige bescherming biedt tegen de elementen als een goed comfort.

Dankzij het ingebouwde hoofdkussen en het hoge luchtvolume van de DD Superlight Inflatable Mat biedt deze DD Hammocks slaapmat een zeer goed comfort. Hierdoor kan je optimaal genieten van je nachtrust.

Het opblazen en leeglaten van de DD Superlight Inflatable Mat gaat zeer gemakkelijk en snel. Om deze DD Hammocks slaapmat op te blazen kan je met een pomp of met de mond de slaapmat met behulp van het ventiel opblazen. Wanneer je het ventiel los maakt kan de mat gemakkelijk worden leeggelaten.

De DD Superlight Inflatable Mat wordt geleverd met een handige opbergzak. Deze opbergzak is voorzien van een draaglus. Ook wordt deze slaapmat van DD Hammocks geleverd met een elastische band waarmee de slaapmat opgerold kan worden vastgezet zodat deze gemakkelijk kan worden opgeborgen in de opbergzak.

Specificaties:

  • Afmetingen: 180 x 60 x 5 centimeter
  • Gewicht: 490 gram
  • Pakmaat: 19 x 6 centimeter
  • Kleur: lichtgroen

Specificaties
Materiaal: Nylon
Lengte: 180 cm
Breedte: 60 cm
Hoogte: 5 cm
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Lichtgroen
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen