• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DD Underblanket Coyote Brown

€7 Korting
1 / 3
€76,95 €69,95
De DD Underblanket is een zeer effectieve isolatie voor gebruik in combinatie met een hangmat. De Underblanket voorkomt dat warmte aan de onderzijde ontsnapt.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
DD Underblanket Coyote Brown

De DD Underblanket in de kleur Coyote Brown is een zeer effectieve isolatie voor gebruik met een hangmat. Deze DD Underblanket voorkomt dat lichaamswarmte ontsnapt aan de onderkant van de hangmat en zorgt voor een goede isolatie tot een temperatuur van ongeveer -5 graden Celsius.

Dankzij de Coyote Brown kleur biedt de DD Underblanket uitstekende camouflage in weilanden en bossen.

Als je in een hangmat slaapt, worden je kleren en slaapzak door de hangmat platgedrukt op de grond. Hierdoor verliezen ze isolatiewaarde aan de onderkant. De DD Underblanket Coyote Brown is een ideale oplossing voor dit probleem. Deze Underblanket hangt onder de hangmat en vormt daaronder een isolatielaag. Het is belangrijk dat de DD Underblanket niet te strak om de hangmat wordt gehangen, maar relatief losjes om te zorgen voor een goede isolatielaag.

Dankzij de lengte van 200 centimeter biedt de DD Underblanket voor de meeste mensen een goede isolatie over de hele lengte van het lichaam. Het is aan te raden om de DD Underblanket iets meer naar het hoofd toe te hangen. De meeste lichaamswarmte gaat namelijk verloren in de bovenste helft van het lichaam.


De DD Underblanket Coyote Brown kan gebruikt worden met alle hangmatten van het merk DD Hammocks die vanaf 2012 geproduceerd zijn. Daarbij kan de Underblanket aan de bevestigingslussen van de hangmat worden bevestigd met behulp van de meegeleverde mini-karabijnhaken.

Wanneer de DD Underblanket gebruikt wordt in combinatie met een hangmat die geen bevestigingslussen heeft, zoals de DD Superlight Jungle Hammock, de DD XL Frontline Hammock of de DD Scout Hammock, kan de Underblanket bevestigd worden met de elastiekjes aan de uiteinden. Bij de DD Superlight Jungle Hammock en de DD XL Frontline Hammock kan de DD Underblanket ook worden bevestigd aan de bevestigingsogen waaraan ook de muskietenstokken zijn bevestigd.

Bij gebruik van de DD Underblanket in combinatie met een hangmat is het altijd belangrijk om voor isolatie aan de bovenkant te zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van een Top Quilt of slaapzak. De DD Underblanket Coyote Brown isoleert alleen de onderkant van de hangmat.

De DD Underblanket Coyote Brown wordt geleverd met 8 aangehechte elastieken, opbergtas en 8 DD Mini karabijnhaken.

Specificaties:

  • Geschikt voor: alle hangmatten
  • Gewicht: 950 gram
  • Pakmaat: 20 x 17 x 17 centimeter
  • Kleur: Coyote bruin
  • Materiaal buitenhoes: ripstop nylon met waterafstotende coating
  • Vulmateriaal: kunstzijde, 200 gram per vierkante meter

Specificaties
Materiaal: Nylon
Lengte: 124 cm
Breedte: 200 cm
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Coyote bruin
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen