• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lifesaver Fam. Emergency Prep. Pack Blue

€130 Korting
1 / 1
€579,00 €449,00
Compleet pakket voor noodgevallen, bestaande uit gesealde Jerrycan met 20K filter en diverse accessoires.
Lifesaver Fam. Emergency Prep. Pack Blue

De Lifesaver Fam. Emergency Prep. Pack is een compleet pakket voor noodgevallen, bestaande uit gesealde Jerrycan met 20K filter en diverse accessoires.

Door het sealen van de Jerrycan met 20K filter en de carbonfilters, zijn ze zonder probleem minimaal 10 jaar houdbaar.

Het pakket bevat: 1x LifeSaver Jerrycan 20000UF, 1x Actief Koolstoffilter voor direct gebruik, 4 pak met 5 actieve koolfilters - elk filter is effectief voor maximaal 500 liter, LifeSaver douchehulpstuk, LifeSaver Onderhoudspakket (beschermende spoeldop, O-ringen, pompafdichting en siliconenvet) inclusief pomp en kraan.

Als voorbereiding op een noodsituatie voorziet dit gezinspakket voor noodsituaties jou en je gezin van voldoende schoon drinkwater om de uren, dagen, weken en jaren na een gebeurtenis te overleven. De perfecte kit voor je noodvoorraden.

Dit pakket is thermisch geseald in aluminiumfolie voor een verlengde houdbaarheid van minimaal 10 jaar. Dat is dus minimaal 10 jaar gemoedsrust, wetende dat jij en je gezin een veilige oplossing hebben om water te zuiveren in noodsituaties.

Dit pakket bevat een robuust en draagbaar waterfilter dat 20.000 liter schoon drinkwater kan filteren en virussen, bacteriën, cysten en parasieten onmiddellijk verwijdert. Het pakket bevat ook actieve koolstoffilters die de smakelijkheid van het water verbeteren door chloor, smaak en geur te verwijderen.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen