• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robin Wood Carving Bijl

€114,95
De Robin Wood Carving bijl en vlijmscherpe bijl die alles aankan, van het vellen van kleine bomen tot het splijten van brandhout, maar waar hij echt in uitblinkt is als Carving bijl.
Robin Wood Carving Bijl

De Robin Wood Carving bijl van Wood Tools

De Robin Wood Carving bijl van Wood Tools is vlijmscherp en kan alles aan, van het vellen van kleine bomen tot het splijten van brandhout, maar waar hij echt in uitblinkt is als Carving / houtsnij bijl.

Het gewicht van de kop de Robin Wood Carving bijl van Wood Tools is 550g en het totale gewicht van de Robin Wood Carving bijl is ongeveer 720g, de steellengte is 31cm. Dit is een prima middelzware Carving bijl van Wood Tools die de meeste mensen gemakkelijk kunnen gebruiken zonder moe te worden, maar die toch zwaar genoeg is om snel hout te verwijderen.

Een scherpe bijl blijft alleen scherp als de rand wordt beschermd, Robin Wood van Wood Tools heeft daarvoor een geweldige leren schede, die je er met korting bij kunt bestellen door een vinkje te plaatsten in Checkbox. 

Vanwege de aard van de natuurlijke materialen die Wood Tools voor de Robin Wood Carving Bijl gebruiken, kunnen de kleuren en patronen van het handvat variëren, evenals de kleuren en texturen van de schede.

Specificaties

  • Gewicht Bijlkop: 550 gram
  • Gewicht totaal: 720 gram
  • Lengte steel: 31 cm

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen