• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vuurschalen

Merken
Driepoot voor op vuurschaal
€34,95
+
Uco FireBowl
€21,95 €18,95
+
Vuurschaal staal 80 cm
€139,95
+
Uco Mini Flatpack Grill
€49,95 €45,95
+
Driepoot met ketting
€39,95
+
Gietijzeren bakplaat op drie poten
€44,49 €39,95
+
Vuurschaal Ø50 cm
€29,95
+
Vuurschaal staal 70 cm
€115,95
+
Vuurschaal staal 60 cm
€103,95
+
Vuurschaal
€66,99
+

Branders & vuurschalen

Vuurtje gemaakt? Top! Dan kun je je handen warmen, genieten van het knisperende hout en wegdromen bij de oranje-gele vlammen. Of een potje koken natuurlijk. Dan heb je alleen nog wel een paar attributen nodig. Wat dacht je van een bushcraft brander waarmee je razendsnel en op praktisch elke willekeurige plek water kunt koken of je eigen warme maaltijd kunt verzorgen? Of anders is een vuurschaal ook een prima optie, die kun je ophangen of neerzetten en is soms tegelijkertijd een bakplaat of barbecue. Geen extra potje of pannetje nodig dus. Dus: brander of vuurschaal? Wat neem jij mee op je volgende bushcraft-avontuur?

Soorten en merken

Of je voor een brander of vuurschaal kiest voor je outdoor trip - en voor welke - hangt van verschillende zaken af. Bijvoorbeeld van het soort brandstof dat je nodig hebt. Zo zijn er branders die werken op gas, alcohol of spiritus; of gewoon op kleine takjes. Maar ook de ondergrond is van invloed. Soms kun je eenvoudig en stabiel een brander neerzetten en soms is een vuurschaal met pootjes, of eentje die je op kunt hangen, handiger.

Brander of vuurschaal kopen

Je kunt een veelheid aan branders en vuurschalen kopen, voor uiteenlopende prijzen. Er zijn hele luxe, veelzijdige branders voor een paar honderd euro, waar je zelfs pizza’s en cake mee kunt maken, maar ook basic exemplaren voor een paar tientjes. Alles wat je in onze webshop vindt is van goede kwaliteit en compleet met alle benodigde toebehoren, zoals een opberghoes of een setje lucifers. Kijk dus rustig rond en bestel jouw ideale vuurschaal of brander.