• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wood Tools Lepelmes

€79,95
Dit lepelmes is door Robin Wood gemaakt van een uitstekende kwaliteit staal, dat lang scherp blijft. Vlijmscherp geleverd, klaar om direct te kunnen gebruiken.
Wood Tools Lepelmes

Dit lepelmes van Wood Tools is ontworpen en gemaakt door Robin Wood. Een lepelmes van hoge kwaliteit, gebaseerd op 30 jaar lepelsnij ervaring.

Deze lepelmes van Robin Wood is gemaakt van een uitstekende hoog gelegeerd kwaliteit staal, dat lang scherp blijft. Ze worden dan ook vlijmscherp geleverd, waardoor je meteen aan de slag kan.

Het handvat van dit houtsnijmes is gemaakt van geolied beukenhout, heeft een octogonale doorsnede en is ongeveer 19 cm lang, hierdoor heb je een uitstekende grip en maakt het lepelmes makkelijk in gebruik.

De Robin Wood lepelmes van Wood Tools is ontworpen is heel divers toe passen. De curve in de blad, die naar de punt steeds nauwer wordt, zorgt ervoor dat je meeste modellen lepels met gemak kan snijden, van theelepeltjes tot eetlepels en grotere opscheplepels tot kuksa’s.

Als je twijfelt over welke lepelmes van Robin Wood van Wood Tools je moet kiezen, dan adviseren wij jou om deze te nemen, daar deze breder inzetbaar is. 

Via de dropdown menu kun je kiezen voor rechts of linkshandig. De je dit niet, dan krijg je een rechtshandige.

Je kunt er ook voor kiezen om met korting een schede naar keus bij te voegen via het 2e dropdown menu. 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen