• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft AX1 Compacte Carving bijl

€69,00
Heb je gereedschap nodig dat ideaal is voor onderweg? Onze BeaverCraft AX1 snijbijl is een effectieve multifunctionele bijl die handig is voor alle gelegenheden
BeaverCraft AX1 Compacte Carving bijl

Op zoek naar een klein bushcraft-gereedschap dat een grote impact kan hebben en een heleboel taken aankan? Wij hebben alles voor je! Deze BeaverCraft AX1 Compact Bushcraft carving bijl zal je ultieme oplossing zijn, perfect gereedschap voor alle doeleinden.

Deze handgesmede bushcraft bijl kan klussen aan van verschillende moeilijkheidsgraden. Hij is klein van formaat maar groot genoeg om aan al je behoeften te voldoen - takken afzagen, stokken splijten, boomstammen hakken, bomen vellen, knutselen of zelfs een buitenverblijf maken. Als je een bushcraft-liefhebber bent of je geen weekend kunt voorstellen zonder te wandelen, backpacken of het bos in te trekken, dan is deze kampeerbijl met schede precies wat je nodig hebt. Het is een compact stuk gereedschap met geweldige mogelijkheden.

Heb je een gereedschap nodig dat ideaal is voor onderweg? Onze BeaverCraft AX1 carving bijl is een effectieve multifunctionele bijl die bij alle gelegenheden van pas komt. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht wordt deze houtbewerkingsbijl een onmisbaar stuk gereedschap in de houtsnijwerkplaats, in je tuin of op een boerderij, waarmee je hout van elke hardheid in een paar minuten aankunt.

Het ontwerpteam van BeaverCraft heeft alleen hoogwaardige materialen gebruikt om deze bijl te maken en heeft zo het perfecte gereedschap gecreëerd voor verschillende houtsnij- en bushcraft-projecten. Het gereedschap demonstreert hoge prestaties op deze gebieden. Zo'n multifunctionele bijl is geschikt voor alle huishoudelijke behoeften, kamperen, bushcraft of langeafstandsexpedities.

De handbijl heeft een recht snijvlak met een convexe slijping, wat zorgt voor uitzonderlijke scherpte en snijprestaties. De kop is gemaakt van geavanceerd gehard koolstofstaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het stevige handvat is gemaakt van essenhout en behandeld met lijnzaadolie en was voor meer stevigheid en een comfortabele grip. Het AX1 bushcraft bijlmodel wordt geleverd met een schede van hoogwaardig rundleder, compleet met riemlus voor extra veiligheid en gemak.

Specificaties:

  • Totale lengte - 300 mm (11,81 inch)
  • Koplengte - 140 mm (5,51 inch)
  • Breedte lemmet - 75 mm (2,95 inch)
  • Staalmateriaal - 1066 Koolstof, 56-58 HRC
  • Type slijpsel - Convex
  • Materiaal handvat - Essenhout
  • Materiaal schede - Rundsleder

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen