• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft AX2 Compacte Carving Adze / Dissel

€107,95
Deze dissel is gemaakt van de beste materialen en heeft een gebogen, gewelfd blad dat zorgvuldig in een perfecte rechte hoek is geplaatst op het handvat.
BeaverCraft AX2 Compacte Carving Adze / Dissel

Ontketen het volledige potentieel van uw houtsnijprojecten met de AX2 Compact Wood Carving Adze - een opmerkelijk gereedschap dat ongeëvenaarde precisie en prestaties levert. Met zijn innovatieve ontwerp en uitzonderlijke vakmanschap zal deze adze een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je hout snijdt en vorm geeft.

Deze adze is gemaakt van de beste materialen en heeft een gebogen blad dat in een perfecte rechte hoek is geplaatst, loodrecht op het handvat. Dit unieke kenmerk maakt het een onmisbare metgezel voor het gladmaken en snijden van hout en het verwijderen van materiaal van de binnenkant van kleine kommen, grote lepels, kuksas, pollepels en talloze andere houtbewerkingsprojecten.

Het adzeblad is gesmeed uit 1066 high-carbon staal, bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Met een hardheid van 56-58 HRC behoudt dit blad zijn scherpte zelfs na langdurig gebruik, zodat je bij elke slag moeiteloos kunt snijden. Het stevig vastgezette lemmet garandeert stabiliteit en stelt je in staat om met vertrouwen ingewikkelde snijprojecten uit te voeren.

Het handvat is gemaakt van essenhout en behandeld met lijnzaadolie en was, wat zorgt voor duurzaamheid en het vermogen om zelfs de meest veeleisende houtbewerkingsklussen aan te kunnen. De ergonomische vorm van het handvat voorkomt dat de adze wegglijdt, terwijl het perfect uitgebalanceerde ontwerp zorgt voor veilig, comfortabel en efficiënt gebruik.

Dankzij de bijgeleverde rundleren schede en riemlus is het vervoeren en opbergen van je adze voor houtsnijwerk een fluitje van een cent. De schede maakt het makkelijk om je adze mee te nemen onderweg en biedt extra bescherming voor het blad, zodat het scherp blijft en klaar is voor je volgende project.

Specificaties:

  • Totale lengte - 295 mm (11,61 inch)
  • Lengte blad - 170 mm (6,69 inch)
  • Breedte lemmet - 60 mm (2,36 inch)
  • Staalmateriaal - 1066 Koolstof, 56-58 HRC
  • Materiaal handvat - Essenhout
  • Materiaal schede - rundleder

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen