• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft BSH3 Nightfall Bushcraftmes Walnoot

€45,95
Dit BeaverCraft mes is een eersteklas full-tang overlevingsmes, een onmisbaar accessoire voor elke hiker, wildernis backpacker, jager of kampeerder.
BeaverCraft BSH3 Nightfall Bushcraftmes Walnoot

Of je nu gaat wandelen, jagen, vissen of kamperen, je weet nooit wanneer of waarom je een mes nodig hebt, dus het is beter om voorbereid te zijn op het onverwachte dan volledig hulpeloos op het verkeerde moment.

De BeaverCraft BSH3 Nightfall Bushcraftmes is een eersteklas full-tang overlevingsmes, een onmisbaar accessoire voor elke hiker, wildernis rugzaktoerist, jager of kampeerder. Het is een uitstekend model dat geschikt is als alledaags of tactisch mes. Het is elegant, licht van gewicht, compact en ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Het lemmet van dit mes is gemaakt van koolstofstaal van topkwaliteit met een hardheid van 58-60 HRC.

Binnen de selectie bushcraftmessen van Beavercraft is de BeaverCraft BSH3 Nightfall Bushcraftmes een van de exclusieve modellen met een afwerking van geblauwd staal. geblauwd staal heeft deze naam gekregen omdat het staal na het aanbrengen van een laag oxiden blauwzwart wordt. Deze aanpak voorkomt snelle corrosie, waardoor deze bushcraft uitrusting gebruikt kan worden in regenachtige of vochtige omgevingen.

Bovendien zorgt een kwaliteitsslijping voor de beste prestaties (het lemmet snijdt efficiënt en behoudt lang zijn scherpte zonder bot te worden). Dit maakt de BeaverCraft BSH3 Nightfall Bushcraftmes een ideaal gereedschap voor de meeste taken - van veldwerk in de natuur tot eenvoudige klusjes in de buitenlucht. Het handvat van de BeaverCraft BSH3 Nightfall is gemaakt van prachtig Europees notenhout in een ergonomisch ontwerp en biedt een comfortabele en hoogwaardige grip.

De BeaverCraft BSH3 Nightfall Bushcraftmes wordt geleverd met een rundsleren schede waarmee je een betrouwbaar BSH3 Nightfall bushcraftmes van hoge kwaliteit bij de hand hebt zonder bang te hoeven zijn dat je het verliest.

Specificaties:

  • Totale lengte - 245 mm
  • Lengte lemmet - 120 mm
  • Breedte lemmet - 35 mm
  • Dikte lemmet - 2,5 mm
  • Lengte handvat - 125 mm
  • Staal materiaal - 1066 Koolstof, 58-60 HRC
  • Materiaal handvat - Europees notenhout
  • Materiaal schede - rundleder

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen