• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft BSH4 Dusk Bushcraftmes Walnoot

€58,95
Het handvat van het BSH4 Dusk mes is gemaakt van eersteklas Europees notenhout en zorgt voor een stevige en comfortabele grip, zelfs in vochtige omstandigheden.
BeaverCraft BSH4 Dusk Bushcraftmes Walnoot

Het BeaverCraft BSH4 Dusk Bushcraftmes met een Full tang lemmet en een rundledere schede is een alles-in-één mes dat perfect is voor reizen, kamperen, wandelen en zelfs jagen.

Het ultieme outdoor gereedschap voor avonturiers is het BeaverCraft BSH4 Dusk Bushcraftmes. Met een robuust koolstofstalen lemmet met een hardheid van 58-60 HRC en een dikte van 3,5 mm (0,14 inch) staat het BeaverCraft BSH4 Dusk Bushcraftmes garant voor moeiteloos snijden en langdurige scherpte. Een unieke metalen coating beschermt het lemmet tegen roest en corrosie, waardoor de BSH4 Dusk zeer duurzaam is en lang meegaat.

Het handvat van het BeaverCraft BSH4 Dusk Bushcraftmes is gemaakt van eersteklas Europees notenhout en zorgt voor een stevige en comfortabele grip, zelfs in vochtige omstandigheden. Het ergonomische ontwerp past zich goed aan de hand aan, waardoor de kans op vermoeidheid bij langdurig gebruik minimaal is. De schalen van het handvat met drie klinknagels zijn vervangbaar indien nodig.

Met een full-tang constructie biedt het BeaverCraft BSH4 Dusk Bushcraftmes uitzonderlijke sterkte, balans en stabiliteit, waardoor het ideaal is voor zwaar buitenwerk. De rug van het lemmet is ontworpen voor het afschrapen van vuurstenen staven om vonken te maken en een vuur te starten.

Het BeaverCraft BSH4 Dusk Bushcraftmes is perfect voor verschillende buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen, houtsnijwerk, bushcraft en survival. Het robuuste ontwerp en de superieure materialen maken het tot een hoogwaardig overlevingsgereedschap dat efficiënt snijdt en zijn scherpte voor langere tijd behoudt. Het mes wordt geleverd met een rundleren schede met riemlus-bevestigingen, zodat het in uitstekende conditie blijft en altijd binnen handbereik is.

Specificaties:

  • Totale lengte - 250 mm
  • Lengte lemmet - 125 mm
  • Breedte lemmet - 35 mm
  • Dikte lemmet - 3,5 mm
  • Lengte handvat - 125 mm
  • Staal materiaal - 1066 Koolstof, 58-60 HRC
  • Materiaal handvat - Europees notenhout
  • Materiaal schede - rundleder

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen