• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft C1 Kid Whittling Houtsnijmes Voor Beginners

€17,75
Ondanks de schijnveiligheid is dit houtbewerkingsmes met een robuust koolstofstalen lemmet functioneel en scherp.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft C1 Kid Whittling Houtsnijmes Voor Beginners

Kinderen moeten nieuwe vaardigheden leren. Het is veel veiliger, gezonder en verstandiger om je kinderen al vroeg een 'messencultuur' bij te brengen dan ze onwetend te laten opgroeien.

Ouders stellen ons vaak dezelfde vraag - welk Houtnsijmes is veilig, effectief en comfortabel voor kinderen? Wat is het perfecte eerste houtsnijmes voor kinderen? 

Dit BeaverCraft C1 kinder Whittling Houtsnijmes is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd. Het ontwerp van dit kinder houtsnijmes omvat een speciale bescherming om te voorkomen dat kinderhanden op het lemmet glijden en een afgeronde punt om verwondingen (snijwonden en krassen) te voorkomen. Ondanks de schijnveiligheid is dit houtsnijmes voor kinderen functioneel en scherp. Het is perfect voor alle houtbewerkingsklussen en is een one-stop oplossing voor veel hobby's. Met zo'n houtsnijmes voor kinderen kan je kind effectief hout snijden en eenvoudige houtsnijprojecten voor beginners maken.

Dit kinder houtsnijmes voor beginners heeft een robuust koolstofstalen lemmet van hoge kwaliteit en een duurzaam en ergonomisch handvat voor een veilige en comfortabele grip. Ons kindveilige houtsnijmes wordt geleverd met een echt leren schede om je kind maximale veiligheid en bescherming te bieden.

Kinderen hebben de neiging om volwassenen na te doen. Dus als jij je houtsnijmessen met respect, zorg en precisie behandelt, zal je kind hetzelfde doen. Geef je kinderen dit BeaverCraft C1 Kid Whittling Houtsnijmes Voor kinderen en laat ze hun creatieve potentieel ontwikkelen met BeaverCraft.

Specificaties:

  • Totale lengte - 155 mm (6,10 inch)
  • Lengte lemmet - 50 mm (2,16 inch)
  • Breedte lemmet - 15 mm (0,59 inch)
  • Lengte handvat - 105 mm (4,13 inch)
  • Materiaal handvat - Essenhout
  • Materiaal schede - rundleder

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen