• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft C13 Whittling Houtsnijmes

€12,75
Dit mes heeft een klassiek, comfortabel handvat van essenhout dat is ingesmeerd met milieuvriendelijke natuurlijke lijnzaadolie.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft C13 Whittling Houtsnijmes

Dit BeaverCraft C13 Whittling Houtsnijmes is bedoeld voor whittling en gedetailleerd snijden. Het is een betrouwbaar, functioneel, goed ontworpen gereedschap, ideaal voor zowel de eerste vorm van het product als voor het verwijderen van dunne lagen hout en het delicaat bewerken van moeilijk bereikbare plaatsen door de dunne rand van het uiteinde van het snijgedeelte. Een dergelijk gereedschap kan perfect overweg met het houtnerf bij het afronden. Het lemmet van het BeaverCraft C13 Whittling Houtsnijmes is smal en scherp, gemaakt van gehard staal met een hoog koolstofgehalte, dus het is zeer duurzaam en blijft lang scherp.

Met het lemmet van het BeaverCraft C13 Whittling Houtsnijmes kun je werken met zacht en hardhout. Het C13 Whittling Houtsnijmes heeft een klassiek, comfortabel handvat van essenhout dat is ingesmeerd met milieuvriendelijke natuurlijke lijnolie. Het gereedschap is geschikt voor mensen die rechts- of linkshandig werken - het is in beide gevallen even handig.

Specificaties:

  • Totale lengte - 165 mm (6,5 inch)
  • Lengte handvat - 105 mm (4,13 inch)
  • Lengte van de snijkant - 60 mm (2,36 inch)
  • Materiaal handvat - Essenhout

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen