• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft C4S Whittling Houtsnijmes Met Leren Schede

€24,95
Stel je voor dat je je vertrouwde C4 Whittling Sloyd Knife hebt, nu met een duurzame leren schede.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft C4S Whittling Houtsnijmes Met Leren Schede

Wat geeft een houtbewerker meer voldoening dan betrouwbaar gereedschap dat niet alleen de klus klaart, maar ook beschermd is voor langdurig gebruik? Hier is het BeaverCraft C4S Whittling Houtsnijmes Met Leren Schede - een vertrouwde metgezel voor houtbewerkers die waarde hechten aan betrouwbaarheid en veiligheid in hun vak.

Stel je voor dat je je vertrouwde C4 Whittling Sloyd Knife hebt, nu vergezeld van een duurzame leren schede. Deze doordachte toevoeging beschermt niet alleen het lemmet, maar zorgt er ook voor dat je niet per ongeluk snijdt tijdens je creatieve proces.

Het mes is gemaakt met een traditioneel "sloyd" ontwerp en heeft een vlijmscherp lemmet van hoogwaardig carbonstaal, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en het behoud van de snede. Dit maakt de C4S geschikt voor houtbewerkingsklussen zoals snijden, hakken en ruw hout bewerken. Het dunne puntige lemmet is vooral handig voor delicaat snijwerk aan smalle delen van je projecten.

Het mes heeft een stevig eikenhouten handvat dat is afgewerkt met natuurlijke lijnolie. Het zorgt voor een comfortabele grip, duurzaamheid en weerstand tegen houtbewerking.

Specificaties:

  • Totale lengte - 200 mm (7,87 inch)
  • Lengte blad - 80 mm (3,14 inch)
  • Breedte van het blad - 17 mm (0,66 inch)
  • Lengte handvat - 120 mm (4,72 inch)
  • Materiaal schede - rundleder

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen