• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft DK1S Trekmes Met Eiken Handvat

€29,75
Dit tekenmes is een perfect gereedschap als je kleine plakjes hout wilt verwijderen voor vlak facetwerk. De comfortabele handgrepen zijn gemaakt van eikenhout.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft DK1S Trekmes Met Eiken Handvat

Houtsnijwerk is een fascinerende hobby, een activiteit die niet alleen vaardige handen vereist. Het vereist ook gereedschap van hoge kwaliteit. Het BeaverCraft DK1S Haalmes is een praktisch houtsnijmes met dubbele handgreep om het hout vorm te geven en schaafsel te verwijderen.

Het gereedschap heeft een lemmet van hoge kwaliteit, duurzame eikenhouten handgrepen en een leren schede. Met het BeaverCraft DK1S haalmes kun je brede en lange lagen van het werkstuk verwijderen, het oppervlak opruwen en egaliseren.

Werken met dit trekmes is relatief eenvoudig als je het correct gebruikt. Beweeg het trekmes soepel en trek het mes naar je toe. Houd het mes met beide handen vast en trek het naar boven langs de nerf.

Het BeaverCraft DK1S trekmes is een functioneel houtbewerkingsgereedschap met een exclusieve lederen schede. Ondanks het eenvoudige en beknopte ontwerp heeft het veel voordelen. Het is een waardevol houtsnijinstrument, vooral voor het uitvoeren van diverse sculpturale werken.

Specificaties:

  • Lemmet lengte - 120 mm (4,72 inch)
  • Zaagdikte - 3 mm (0,12 inch)
  • Handvat lengte - 120 mm (4,72 inch)
  • Totale lengte - 360 mm (14,17 inch)

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen