• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft K8a/14 Compact Kort Gebogen Houtsnij Guts (Sweep №8)

€18,00
Deze BeaverCraft K8a/14 handbeitel voor houtbewerking wordt gebruikt om diepe sneden te maken in werkstukken, bijvoorbeeld bij het snijden van schalen.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft K8a/14 Compact Kort Gebogen Houtsnij Guts (Sweep №8)

Veel houtsnijders gebruiken gutsen met verschillende profielen en bladvormen om artistiek houtsnijwerk uit te voeren en de meest ingewikkelde en mooie houtsnijprojecten te maken. Een van de populairste instrumenten voor een houtsnijder is een gebogen beitel (een gebogen guts). Je vindt dit snijgereedschap in de standaard gereedschapsset van elke meester. Dit type beitel onderscheidt zich door specifieke kenmerken op basis van zijn vorm.

De BeaverCraft K8a/14 Compact Kort Gebogen Houtsnij Guts (Sweep №8) is een handige halfronde beitel voor houtsnijwerk met een gebogen vorm. Door het ontwerp van het blad raakt het handvat het houten oppervlak niet tijdens het snijden. De BeaverCraft beitel uit deze serie is ontworpen om zachte en hardhoutsoorten te bewerken zonder hamer of moker. Houtsnijwerk wordt alleen gedaan door de kracht van je handen toe te passen. Deze BeaverCraft K8a/14 houtbewerking handgutsbeitel wordt gebruikt om diepe sneden te maken in werkstukken, bijvoorbeeld bij het snijden van schalen. Met behulp van dit houtsnijgereedschap kun je kuksas, kommen of lepels van elk ontwerp maken. Het is geschikt voor het bewerken van houten blanks en het uitsnijden van verschillende patronen en ornamenten. Dit houtsnijgereedschap is een uitstekende oplossing voor zowel professionals als beginners in dit soort creatieve activiteiten.

Specificaties:

  • Breedte van het blad - 14 mm
  • Totale lengte - 192 mm
  • Lengte lemmet - 80 mm
  • Lengte handvat - 115 mm

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen