• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft SK1 Rechtshandig Lepelmes (25 Mm)

€17,75
Het lepelsnijmes is diep gebogen, gekantrecht tot aan de punt van het mes en heeft een platte achterkant om met de duimen in te drukken.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft SK1 Rechtshandig Lepelmes (25 Mm)

Het BeaverCraft SK1 Lepelmes is ontworpen voor het snijden van lepels, kommen, kuksas, en ronde, diepe gaten in hout voor andere ambachten. Het is een universeel model lepelmes, essentieel voor het snijden in houten oppervlakken.

Door de ongewone gebogen (halfronde) vorm is zo'n lepelmes zeer effectief voor verschillende houtbewerkingsklussen, namelijk figuurhoutsnijwerk. met de BeaverCraft lepelmes kun je de vorm van een kop, lepel, kom en andere producten met een soortgelijk ontwerp verfijnen. Het BeaverCraft SK1 lepelmes is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen om een soepele en leuke houtsnijervaring te garanderen. Het gebruik is eenvoudig en veilig. Bij goed gebruik zal het lepelmes je lang van dienst zijn.

Dit lepelmes zal niet alleen onmisbaar worden voor het snijden van lepels uit hout, maar ook voor het uitvoeren van verschillende andere technieken in de houtsnijkunst die te maken hebben met het snijden van groeven in het hout. Het BeaverCraft SK1 Lepelmes is in de eerste plaats kwaliteit, redelijke prijs, ergonomisch ontwerp en betrouwbaarheid.

Specificaties:

  • Totale lengte - 155 mm
  • Afrondingsdiameter - 25 mm
  • Handgreep lengte - 105 mm
  • Materiaal lemmet - 1066 Koolstofstaal
  • Materiaal handvat - Essenhout

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen