• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft SK1L Lepelmes (25 Mm, Linkshandig)

€17,75
Het BeaverCraft SK1L lepelmes is een lepelmes voor het maken van lepels, kommen, kuksas en het snijden van ronde, diepe gaten in hout.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft SK1L Lepelmes (25 Mm, Linkshandig)

Het BeaverCraft SK1L Lepelmes is een lepelmes voor het maken van lepels, kommen, kuksas en het snijden van ronde, diepe gaten in hout. Dit lepelmes is speciaal ontworpen voor linkshandige houtbewerkers.

Door de ongewone gebogen (halfronde) vorm is zo'n lepelmes zeer effectief voor verschillende houtbewerkingsklussen, namelijk figuurhoutsnijwerk. Hiermee kun je de vorm van een kop, lepel, kom en andere producten met een soortgelijk ontwerp verfijnen. Het BeaverCraft SK1L lepelmes is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen om een soepele en leuke houtsnijervaring te garanderen. Het gebruik is eenvoudig en veilig. Bij goed gebruik zal het lepelmes je lang van dienst zijn.

Dit BeaverCraft lepelmes zal niet alleen onmisbaar worden voor het snijden van lepels uit hout, maar ook voor het uitvoeren van verschillende andere technieken in de houtsnijkunst die te maken hebben met het snijden van groeven in het hout. Het BeaverCraft SK1L lepelmes is in de eerste plaats kwaliteit, redelijke prijs, ergonomisch ontwerp en betrouwbaarheid.

Specificaties:

  • Totale lengte - 155 mm
  • Afrondingsdiameter - 25 mm
  • Handgreep lengte - 105 mm
  • Materiaal handvat - Essenhout

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen