• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft SK2 Eik Lepelmes (30 Mm)

€19,95
Voortbordurend op de uitmuntendheid van het SK2 mes, heeft het SK2 Eik Lepelmes een prachtig en duurzaam handvat gemaakt van eikenhout.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft SK2 Eik Lepelmes (30 Mm)

Voortbordurend op de uitmuntendheid van het SK2 lepelmes, heeft het BeaverCraft SK2 eik Lepelmes een prachtig en duurzaam handvat gemaakt van eikenhout. Dit lepelmesis ontworpen voor het snijden van lepels, kommen, kuksas en andere producten of het toevoegen van ingewikkelde details aan je projecten. De afrondingsdiameter is 30 mm, perfect voor klein snijwerk. Je kunt zacht en hard hout snijden met dit lepelmes.

Het hart van de BeaverCraft SK2 Oak Lepelmes is het diep gebogen U-vormige lemmet, dat helemaal doorloopt tot de punt van het mes. Deze unieke kromming zorgt voor optimale controle en wendbaarheid, zodat je met finesse door je snijprojecten kunt navigeren. De vlakke achterkant van het lepelmes dient als een betrouwbaar oppervlak om te duwen met de duim, wat zorgt voor een veilige en gecontroleerde snijervaring. Zeg vaarwel tegen compromissen als je je overgeeft aan lange snij-sessies met een lepelmes dat is ontworpen voor zowel duurzaamheid als ergonomische uitmuntendheid.

Specificaties:

  • Totale lengte - 195 mm (7,68 inch)
  • Afrondingsdiameter - 30 mm (1,18 inch)
  • Handgreep lengte - 130 mm (5,12 inch)
  • Materiaal handvat - Eik

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen