• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft SK2 Lange Lepelmes met Leren Schede

€27,95
Een geweldig ding om te gebruiken als je bijvoorbeeld met hardhout werkt, of iets anders dat meer inspanning van je vraagt.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft SK2 Lange Lepelmes met Leren Schede

Dit BeaverCraft SK2 lepelmes is een perfect gereedschap voor het maken van je kunstwerken. Met het lange lepelmes kun je houten lepels, kuksa, kommen en meer snijden. Het lepelmes voor houtsnijwerk heeft een lang handvat, waardoor je minder inspanning hoeft te leveren, zelfs als je urenlang snijdt. De diameter van de ronding is 30 mm, wat ideaal is voor kleine en middelgrote producten. Het handvat is gemaakt van essenhout en ingesmeerd met natuurlijke lijnolie, die vrij is van chemicaliën, milieuvriendelijk en veilig.

Met het kuksa lepelmes SK2 Long kun je zowel harde als zachte houtsoorten snijden. Het lemmet van het lepelmes is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal en is goed geslepen. Omdat het lemmet dubbel geslepen is, is het zowel voor rechts- als linkshandigen geschikt.

BeaverCraft SK2 Lange lepelmes zal een mooi nieuw gereedschap worden in je instrumentvoorraad, vooral als je gewend bent om meer kracht te zetten op je lepelmes en er nu tegenop ziet om een beetje met handpalm te werken. Het lange handvat zorgt ervoor dat je beide handen op het lepelmes kunt leggen tijdens het snijden, waardoor de krachttoepassing verandert en je makkelijker kunt snijden. Een geweldig lepelmes om te gebruiken als je bijvoorbeeld met hardhout werkt, of iets anders dat meer inspanning van je vraagt.

Het lepelmes wordt geleverd met een functionele schede van rundleder. Het is duurzaam genoeg om het lemmet te beschermen en je te behoeden voor snijwonden wanneer het gereedschap niet in gebruik is.

Specificaties:

  • Totale lengte - 365 mm
  • Afrondingsdiameter - 30 mm
  • Lengte handvat - 300 mm
  • Materiaal handvat - Essenhout

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen