• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft SK2 Lepelmes (30 Mm)

€17,75
De afrondingsdiameter is 30 mm, perfect voor kleine werkjes. Je kunt zacht en hard hout snijden met dit lepelmes.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft SK2 Lepelmes (30 Mm)

Dit BeaverCraft SK2 lepelmes is ontworpen om lepels, kommen, kuksas en andere producten uit te snijden, of een afgeronde rand om wat detail toe te voegen aan je houtsnijwerk. De afrondingsdiameter is 30 mm, perfect voor kleine producten. Je kunt zacht en hard hout snijden met dit lepelmes.

Het BeaverCraft lepelmes is een uitstekend U-vormig gereedschap voor het maken van gedetailleerde sneden of het afronden van kommen en lepels. Het koolstofstalen lemmet van het lepelmes is enkelzijdig geslepen. Je kunt met één hand boven op het lemmet snijden voor een betere controle.

De BeaverCraft SK2 Lepelmes is een onmisbaar gereedschap als je gepassioneerd bent door lepelsnijwerk, want door het te bestellen krijg je het beste lepelmes voor lepelsnijwerk. Dit compacte lepelmes zal iedereen een goed gevoel over zichzelf geven terwijl ze elk concaaf gevormd project snijden dat ze maar willen. Het scherpe lemmet zal van groot nut zijn tijdens het snijden, en de goed doordachte houten schacht heeft een zeer aangenaam ontwerp voor een lange snijtijd ermee, zodat je je niet zo snel moe zult voelen als gewoonlijk.

Specificaties:

  • Totale lengte - 170 mm
  • Diameter ronding - 30 mm
  • Lengte handvat - 105 mm
  • Materiaal handvat - Essenhout

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen