• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BeaverCraft SK2S Eik Lepelmes (30 Mm) met schede

€22,95
Voortbordurend op de uitmuntendheid van het SK2S mes, heeft het SK2S Oak Lepelmes een prachtig en duurzaam handvat gemaakt van eikenhout.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
BeaverCraft SK2S Eik Lepelmes (30 Mm) met schede

Voortbordurend op de uitmuntendheid van het SK2S lepelmes, heeft het SK2S Oak Lepelmes een prachtig en duurzaam handvat gemaakt van eikenhout. Dit lepelmes is ontworpen voor het snijden van lepels, kommen, kuksas en andere producten of het toevoegen van ingewikkelde details aan je projecten. De afrondingsdiameter is 30 mm, perfect voor klein snijwerk. Je kunt zacht en hard hout snijden met dit lepelmes.

Het hart van de BeaverCraft SK2S Oak Lepelmes is het diep gebogen U-vormige lemmet, dat helemaal doorloopt tot de punt van het lepelmes. Deze unieke kromming zorgt voor optimale controle en wendbaarheid, zodat je met finesse door je snijprojecten kunt navigeren. De vlakke achterkant van het lepelmes dient als een betrouwbaar oppervlak voor duwen met de duim, wat zorgt voor een veilige en gecontroleerde snijervaring. Zeg vaarwel tegen compromissen als je je overgeeft aan lange snij-sessies met een lepelmes dat is ontworpen voor zowel duurzaamheid als ergonomische uitmuntendheid.

Specificaties:

  • Totale lengte - 195 mm
  • Afrondingsdiameter - 30 mm
  • Handgreep lengte - 130 mm
  • Materiaal handvat - Eik
  • Materiaal schede - Rundleer

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen