• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pathfinder School

Merken
Pathfinder Bottle Hanger
€4,99
+
Pathfinder RVS Beker (Pint)
€7,49
+
Pathfinder RVS deksel voor 700 ml beker (alleen de deksel)
€8,00
+
Pathfinder RVS deksel voor 700 ml Canteen (alleen de deksel)
€9,00
+
Pathfinder Mini inferno
€9,95
+
Pathfinder RVS Stove voor Drinkfles of Beker
€16,95
+
Pathfinder Stainless Steel Canteen stove
€17,99
+
Pathfinder RVS Beker met deksel 700 ml
€19,95
+
Pathfinder RVS Grill Small, Medium of Large
€22,49
+
Pathfinder RVS Tang
€22,95
+
Pathfinder RVS Bushpot Stove
€24,95
+
Pathfinder Canvas Grill Tas
€26,95
+
Pathfinder Stainless Steel Canteen Cup & Lid Set
€29,95
+
Pathfinder Titanium Grill
€32,95
+
Pathfinder RVS Koekenpan met deksel
€34,95
+
Pathfinder RVS Beker met deksel 1300 ml
€34,95
+
Pathfinder 1.2L RVS ketel met filter
€34,95
+
Pathfinder RVS pan met deksel 1,8 liter Bush pot
€37,95
+
Pathfinder MOLLE draagtas voor drinkfles
€39,95
+
Pathfinder Titanium Koekenpan
€39,99
+
Pathfinder Stainless Steel Canteen Cup & Lid Set met stove
€45,95
+
Pathfinder RVS waterfles 1,9 liter
€47,95
+
Pathfinder RVS waterfles met passende beker
€49,95
+
Pathfinder RVS Bushpot met deksel (3.5 L)
€53,95
+

Self Reliance Outfitters™ - een divisie van de Pathfinder School, LLC

PRODUCTEN VOOR BUSHCRAFT & OUTDOOR-ZELFREDZAAMHEID EN PRODUCTEN VOOR BUITENGEBRUIK.

Self Reliance Outfitters™ is de outfitter voor de Pathfinder School, LLC. Self Reliance Outfitters™ assisteert de Pathfinder School bij productontwikkeling & merchandising om u de best mogelijke producten te bieden die beschikbaar zijn om u te helpen uw bushcrafting & outdoor self dependance-ervaringen zo goed mogelijk te maken.

Elk product dat wij verkopen wordt onderzocht door Dave Canterbury & The Pathfinder School Instructeurs om te zien of dat product voldoet aan onze kwaliteitsnormen. U kunt er zeker van zijn dat Self Reliance Outfitters er bij elk product naar streeft om de beste productlijn te bieden die  bij de beginner past en bij de doorgewinterde buitenmens!

De Pathfinder School, LLC is een outdoor zelfredzaamheids- en overlevingsschool gespecialiseerd in no-nonsense training voor iedereen die zich in de buitenlucht waagt. Opgericht door Dave Canterbury, The Pathfinder School biedt vele mogelijkheden voor u om de vaardigheden te leren die nodig zijn om zelfredzaam te worden.

Dave en The Pathfinder School zijn toegewijd aan het doorgeven van deze "tribale kennis" van zelfredzaamheid en primitieve vaardigheden aan iedereen die wil leren. Dave Canterbury is mede-eigenaar van Self Reliance Outfitters, auteur van The Pathfinder System: Survivability for the Common Man, Bushcraft 101: A Field Guide to the Art of Wilderness Survival, Advanced Bushcraft: Een Expert Field Guide to the Art of Wilderness Survival en heeft meer dan 900 YouTube-video's geplaatst op de Pathfinder School, LLC YouTube-kanaal met meer dan 387.000 abonnees en meer dan 61 miljoen views wereldwijd. Dave is begonnen met de Pathfinder TV op YouTube, dit op een abonnement gebaseerde kanaal is gebaseerd op solide inhoud met GEEN reclame en GEEN productgoedkeuring van welke aard dan ook, in een poging om een leeromgeving te bieden waar iedereen dagelijks van kan genieten met niets dan pure inhoud. Dave Canterbury creëerde, produceerde en regisseerde ook zijn nieuwe tv-show "Pathfinder Outdoor Journals" die in juli 2014 op HUNT TV Channel werd uitgezonden. Dave is momenteel mede-ster van het populaire tv-programma "Dirty Rotten Survival" op de National Geographic Channel.

Gebruik makend van zijn meer dan 20 jaar ervaring in bush crafting, outdoor zelfredzaamheid en primitieve vaardigheden, zijn Dave en zijn getrainde instructeurs toegewijd in het brengen van u een superieur niveau van training om u voor te bereiden op de omstandigheden waarin u zich in de buitenlucht bevindt!