• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pathfinder School

Merken
Pathfinder RVS Beker met deksel 700 ml
€23,95 €18,95
+
Pathfinder Multifunctional Stove stand
€19,95
+
Pathfinder RVS Tang
€22,95
+
Pathfinder Driepoot Set met Ketting
€24,95
+
Pathfinder Opvouwbare RVS Grill
€26,95
+
Pathfinder RVS Bushpot Stove
€28,95
+
Pathfinder RVS Beker met deksel 1300 ml
€41,95 €31,95
+
Pathfinder X Grayl Geopress Nesting Cup
€32,95
+
Pathfinder RVS Alcohol Brander (133ml) met Vlam Regelaar
€35,95
+
Pathfinder RVS Koekenpan met deksel
€37,95
+
Pathfinder Titanium Koekenpan
€39,95
+
Pathfinder RVS Billy can met deksel 1,9 liter Bushpot
€49,95 €39,95
+
Pathfinder French Press set 1,42 L
€49,95
+
Pathfinder RVS Wijdhalsfles 1,9 L
€49,95
+
Pathfinder RVS Bushpot met deksel (3.5 L)
€69,95
+
Pathfinder RVS Drinkfles Kookset met beker en stove
€74,95
+
Pathfinder RVS Canteen Kook Set
€79,95
+
Pathfinder RVS PFM40 Zweedse Kookset 3-Delig
€119,95 €109,95
+

Self Reliance Outfitters™ - een divisie van de Pathfinder School, LLC

PRODUCTEN VOOR BUSHCRAFT & OUTDOOR-ZELFREDZAAMHEID EN PRODUCTEN VOOR BUITENGEBRUIK.

Self Reliance Outfitters™ is de outfitter voor de Pathfinder School, LLC. Self Reliance Outfitters™ assisteert de Pathfinder School bij productontwikkeling & merchandising om u de best mogelijke producten te bieden die beschikbaar zijn om u te helpen uw bushcrafting & outdoor self dependance-ervaringen zo goed mogelijk te maken.

Elk product dat wij verkopen wordt onderzocht door Dave Canterbury & The Pathfinder School Instructeurs om te zien of dat product voldoet aan onze kwaliteitsnormen. U kunt er zeker van zijn dat Self Reliance Outfitters er bij elk product naar streeft om de beste productlijn te bieden die  bij de beginner past en bij de doorgewinterde buitenmens!

De Pathfinder School, LLC is een outdoor zelfredzaamheids- en overlevingsschool gespecialiseerd in no-nonsense training voor iedereen die zich in de buitenlucht waagt. Opgericht door Dave Canterbury, The Pathfinder School biedt vele mogelijkheden voor u om de vaardigheden te leren die nodig zijn om zelfredzaam te worden.

Dave en The Pathfinder School zijn toegewijd aan het doorgeven van deze "tribale kennis" van zelfredzaamheid en primitieve vaardigheden aan iedereen die wil leren. Dave Canterbury is mede-eigenaar van Self Reliance Outfitters, auteur van The Pathfinder System: Survivability for the Common Man, Bushcraft 101: A Field Guide to the Art of Wilderness Survival, Advanced Bushcraft: Een Expert Field Guide to the Art of Wilderness Survival en heeft meer dan 900 YouTube-video's geplaatst op de Pathfinder School, LLC YouTube-kanaal met meer dan 387.000 abonnees en meer dan 61 miljoen views wereldwijd. Dave is begonnen met de Pathfinder TV op YouTube, dit op een abonnement gebaseerde kanaal is gebaseerd op solide inhoud met GEEN reclame en GEEN productgoedkeuring van welke aard dan ook, in een poging om een leeromgeving te bieden waar iedereen dagelijks van kan genieten met niets dan pure inhoud. Dave Canterbury creëerde, produceerde en regisseerde ook zijn nieuwe tv-show "Pathfinder Outdoor Journals" die in juli 2014 op HUNT TV Channel werd uitgezonden. Dave is momenteel mede-ster van het populaire tv-programma "Dirty Rotten Survival" op de National Geographic Channel.

Gebruik makend van zijn meer dan 20 jaar ervaring in bush crafting, outdoor zelfredzaamheid en primitieve vaardigheden, zijn Dave en zijn getrainde instructeurs toegewijd in het brengen van u een superieur niveau van training om u voor te bereiden op de omstandigheden waarin u zich in de buitenlucht bevindt!