• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Princeton Tec

Merken
Princeton Tec Bot Wit/Roze kinder hoofdlamp
€19,95
+
Princeton Tec Fred Zwart Hoofdlamp
€39,95 €29,95
+
Princeton Tec Byte Black Hoofdlamp
€43,95 €33,95
+
Princeton Tec Sync Green Hoofdlamp
€58,95
+
Princeton Tec Sync Zwart/Donker Grijs Hoofdlamp
€58,95
+

het verhaal van Princeton Tec begon 40 jaar geleden toen Bill Stephens ‘s werelds eerste automatische bottom-timer heeft ontwikkeld. Wanneer een duiker een bepaalde diepte heeft bereikt, dan startte de timer automatisch met het bijhouden van de duiktijd. Sinds de oprichting in 1975 verschoof de focus van Princeton Tec op de ontwikkeling van duikverlichting. Al vier decennia lang hebben zij baanbrekende technologieën en lichtoplossingen ontwikkeld.

Vandaag de dag maakt Princeton Tec hoogwaardige zaklampen, hoofdlampen, fietslampen en lantarens voor zowel professionals als liefhebbers in het duik- en outdoor segment. Ook hebben zij een breed programma aan lichtoplossingen voor militair en industrieel gebruik. In hun streven om 's werelds beste te zijn, worden ze voortdurend geïnspireerd door wat de steeds veranderende omgeving te bieden heeft.
Tijdens hun speurtocht hebben zij de wereld afgereisd en samengewerkt met grote atleten, wereldreizigers, duikers en poolreizigers.
Hun visie motiveert hen om tot het uiterste te gaan. Zij zorgen ervoor dat gebruikers niet alleen de beste oplossingen voor handen hebben, maar ook dat technologie op de juiste manier wordt toegepast en de prestatie zinvol is voor de manier waarop het wordt gebruikt.