• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Air-mat Pump/ Bag / Pompzak

€11,99
De Pump Bag van Bushmen kan worden gebruikt als wateropslag met kraantje, reddingsboei, kussen, dry bag en als pomp voor het opblazen van slaapmatten.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Air-mat Pump/ Bag / Pompzak

De Bushmen Pump Bag is een zeer veelzijdig stukje uitrusting. De Pompzak van Bushmen kan worden gebruikt als wateropslag met kraantje, reddingsboei, kussen, dry bag en als pomp voor het opblazen van slaapmatten.

De Bushmen Pump Bag is gemaakt van lichtgewicht 20D nylon en is voorzien van een TPU coating. Hierdoor is de Bushmen Pompzak volledig waterdicht volgens de norm IP67.

De bovenzijde van de Pump Bag is voorzien van een opening met aan beide kanten een stugge rand. Ook is de bovenzijde voorzien van een gesp sluiting. Wanneer je de rand van der pompzak 3 maal om slaat en de gesp sluit ontstaat er een dry bag met een inhoud van circa 12 liter. Dankzij het ventiel kan je de lucht uit de zak persen om deze zo compact mogelijk te maken zodat deze gemakkelijk in je rugzak past.

De Bushmen Pump Bag kan ook gemakkelijk worden gebruikt als pomp waarmee je een Bushmen slaapmat op de gewenste hardheid kunt brengen. Hiervoor plaats je het ventiel van de Pompzak in het ventiel van de slaapmat. Laat de Pompzak vol met lucht en rol deze op richting het ventiel. De lucht wordt hierdoor in de slaapmat geperst. Door de slaapmat op deze manier op te pompen voorkom je dat speeksel in de slaapmat komt waardoor je de levensduur van de slaapmat verlengt.

Wanneer je de Bushmen Pump Bag afsluit kan je deze vol lucht blazen met behulp van het ventiel. Hierdoor kan de Pump Bag als reddingsboei worden gebruikt.

Je kunt de Bushmen Pump Bag ook als wateropslag gebruiken. Doordat een zijde van de Pump Bag zwart is kan deze door de zon worden opgewarmd. Hierdoor kan je het opgewarmde water bijvoorbeeld gebruiken om je te wassen. Let er wel op dat je geen slaapmat opblaast met deze Pompzak wanneer er nog vocht in deze Bushmen Pump Bag aanwezig is.

Als je deze Bushmen Pump Bag vult met bijvoorbeeld kleding ontstaat er een simpel maar comfortabel hoofdkussen.

Specificaties:

  • Afmetingen: 60 x 35 centimeter
  • Gewicht: 80 gram
  • Inhoud: 12 liter
  • Kleur: groen en zwart
  • Pakmaat: 19 x 6 x 4 centimeter

Specificaties
Materiaal: 20D Nylon
Lengte: 35 cm
Breedte: 35 cm
Hoogte: 60 cm
Inhoud: 12L
Kleur: Groen/ zwart
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen