• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Jungle Hammock Set

€79,95 €79,95
De Bushmen Jungle Hammock Set is een hangmat-set die bestaat uit een ademende hangmat, een klamboe en een ophangsysteem.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Jungle Hammock Set

De Bushmen Jungle Hammock Set is een hangmat-set die bestaat uit een ademende hangmat, een klamboe en een ophangsysteem. Hierdoor is de Bushmen Jungle Hammock Set direct klaar voor gebruik en biedt deze naast een uitstekend comfort ook een volledige bescherming tegen ongewenste insecten.

Dankzij het gewicht van slechts 750 gram kan de Jungle Hammock Set moeiteloos worden vervoerd in de rugzak. Dit maakt deze Jungle Hammock Set van het merk Bushmen ideaal voor gebruik tijdens meerdaagse kampeeravonturen zoals hiketochten en fietstochten.

De Bushmen Jungle Hammock Set is gemakkelijk in het gebruik en kan zeer snel worden opgezet. Dankzij de meegeleverde karabiners en Tree Huggers kan deze hangmat gemakkelijk worden bevestigd aan 2 bomen. De Tree Huggers voorkomen dat de boom wordt afgekneld en dat de schors van de boom beschadigd waardoor deze hangmat set van Bushmen verantwoord kan worden gebruikt in de natuur.

De meegeleverde afneembare klamboe biedt dankzij 196 mazen per vierkante centimeter een volledige bescherming tegen ongewenste insecten. De klamboe is voorzien van een ruime deur met ritssluiting waardoor je gemakkelijk in en uit de hangmat kunt komen. Dankzij de zwarte kleur valt de klamboe niet op in de natuur terwijl je gemakkelijk naar buiten kunt kijken vanuit de hangmat. De klamboe is aan de binnenzijde voorzien van een ridgeline met bevestigingsogen waaraan je kleinere bagagestukken zoals een zaklamp kunt hangen.

De Bushmen Jungle Hammock Set wordt geleverd met een handige “Handy Pocket” waarin je kleine accessoires binnen handbereik op kunt bergen. Dankzij 2 bevestigingshaakjes kan deze “Handy Pocket” gemakkelijk worden bevestigd aan de hangmat.

De hangmat uit deze Jungle Hammock Set heeft de kleur Olijfgroen waardoor deze een goede camouflage biedt in bosrijke gebieden en graslanden.

Het in gebruik nemen van de hangmat is zeer gemakkelijk. Haal een Tree Hugger om een boom en bevestigd deze met behulp van een karabijnhaak aan een uiteinde van de hangmat. Bevestig ook de klamboe aan de karabijnhaak. Herhaal deze stappen aan het andere uiteinde van de hangmat met een tweede boom. Dankzij de verschillende lussen van de Tree Huggers kan je de hangmat gemakkelijk en snel trapsgewijs verstellen.

De Bushmen Jungle Hammock Set wordt gemakkelijk en snel ingepakt in de opbergzak die bevestigd is aan de klamboe. Wanneer je hierbij de hangmat en klamboe eerst inpakt, vervolgens de Handy Pocket en als laatste de Tree Huggers en karabijnhaken dan kan je de hangmat de volgende keer weer snel en gemakkelijk ophangen.

De Bushmen Jungle Hammock Set wordt geleverd met 2 Bushmen Tree Huggers, 2 Bushmen Ultralight Karabiners, een Bushmen Hammock Mosquito Net, een Bushmen hangmat, Handy Pocket en opbergzak.

Specificaties:

Totale gewicht set: 750 gram

Afmetingen hangmat: 300 x 145 centimeter
Kleur hangmat: Olijfgroen

Gewicht klamboe: 300 gram
Kleur klamboe: zwart
Grootte mazen: 196 per vierkante centimeter

Lengte Tree Huggers: 200 centimeter
Kleur Tree Huggers: zwart en oranje

Kleur karabijnhaken: zwart
Gewicht karabijnhaken: 21 gram per stuk
Afmetingen karabijnhaken: 8 x 4,7 x 1 centimeter
Maximaal draagvermogen karabijnhaken: 12 kN per stuk (circa 1200 kilogram)

Specificaties
Materiaal: Micro-Ripstop 15 D Nylon
Lengte: 300 cm
Breedte: 145 cm
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Olijfgroen/zwart
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen